24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Beats Studio Pro: Σε τρεις νέες limited edition αποχρώσεις με την υπογραφή της Κιμ Καρντάσιαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Beats λανσάρει τρία νέα limited edition χρώματα για τα ακουστικά Beats Studio Pro, τα οποία δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Kim Kardashian.

Οι τρεις αποχρώσεις είναι «εμπνευσμένες από την χαρακτηριστική χρωματική παλέτα της Kardashian» και ονομάζονται Moon, Dune και Earth.

Αυτές οι “πλούσιες αποχρώσεις” σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό του Beats Studio Pro “δημιουργούν μια ανεβασμένη εμπειρία ακρόασης με γνώμονα το στυλ”, λέει η Beats.

Είναι διαθέσιμα προς 349 $ στις ΗΠΑ στην Apple, στο Amazon και σε επιλεγμένα Apple Stores στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Κίνα, την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, την Κορέα και την Ταϊλάνδη. Μπορείτε επίσης να τα προμηθευτείτε από το Amazon στον Καναδά, το Μεξικό και την Ιαπωνία, καθώς και από το Argos στο Ηνωμένο Βασίλειο, το JB Hi-Fi στην Αυστραλία και το Tmall και το JD.com στην Κίνα.

Είναι πανομοιότυπα με οποιοδήποτε άλλο Beats Studio Pro απλώς έρχονται σε νέες αποχρώσεις. Ακόμα και η τιμή είναι ίδια με όλα τα άλλα χρώματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό