20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

BCL: Ο Πατρίκ Κομνηνός εξήγησε το σκεπτικό για το Final Eight – Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

“Σε μία περίοδο τεράστιας αβεβαιότητας, η οποία δυστυχώς έχει πλήξει όλο τον πλανήτη, όταν το πιο σημαντικό είναι να διαφυλάξεις την υγεία όλων, όχι μόνο των μελών των ομάδων αλλά και των φιλάθλων, δεν θέλαμε να αφήσουμε τους πάντες σε αναμονή. Στόχος ήταν να παρέχουμε ασφάλεια από μέρους μας. Γι αυτό το BCL πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, ώστε η σεζόν να ολοκληρωθεί όταν οι συνθήκες σε όλες τις χώρες είναι οι απαραίτητες. Πρώτο και κυριότερο αγαθό αποτελεί η υγεία, που θα συνεπαχθεί την επιστροφή στις προπονήσεις, εν συνεχεία την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι εφικτό την χρονική στιγμή που τοποθετήσαμε την επανεκκίνηση της σεζόν, αλλά προφανώς μελετάμε τα δεδομένα καθημερινά.

Θέλουμε όλα να είναι ιδανικά, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα κατάματα. Έτσι όπως είναι οι συνθήκες, δεν υπάρχει ιδανική λύση. Προσπαθήσαμε όμως για το καλύτερο δυνατό, εν μέσω αυτής της κατάστασης.

Το μπάσκετ, όπως κι όλα τα αθλήματα, παίζεται για χάρη των φιλάθλων. Σκεφτείτε αυτό το event (η τελική φάση), που είναι σχεδιασμένο σαν μια αθλητική γιορτή για την πόλη που το αναλαμβάνει, πώς θα ήταν χωρίς φιλάθλους. Ποιος θα το ευχαριστιόταν;

Θα το ξαναπώ ότι υπό αυτές τις συνθήκες, δεν υπάρχει ιδανική λύση ή επιλογή, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί, που ουδείς έχει σκεφτεί μέχρι τώρα. Άμα δεις όμως πόσο ενδιαφέρονται όλοι για να τελειώσει σε αθλητικά πλαίσια η σεζόν, με τις ομάδες στο γήπεδο και τους φιλάθλους στις εξέδρες, τότε κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις αναφορικά με τα ρόστερ είναι το μικρότερο από τα προβλήματα που θα υπήρχαν, μπροστά σε μια μεγάλη νίκη για όλους μας, τις ομάδες, τους παίκτες και τους φιλάθλους.

Ας είμαστε ρεαλιστές Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το οικονομικό κομμάτι για τις ομάδες αυτήν την στιγμή. Γνωρίζουμε επίσης πως δεν είναι εύκολο να στηριχθούν οικονομικά οι ομάδες. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε, θα το κάνουμε. Το να μειώνεις το πρόγραμμα δεν θα μειώσει την ομορφιά του αθλήματος ή τις προσπάθειες που θα κάνουν οι ομάδες. Γι αυτό πιστεύουμε ότι το βραβείο δεν θα έπρεπε να μειωθεί. Οι ομάδες πραγματικά το αξίζουν”.

Photo Credits: Eurokinissi

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό