25.9 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Basketball Champions League: Πρεμιέρες με… παγίδες για Προμηθέα και Περιστέρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Προμηθέας και Περιστέρι παίρνουν τη σκυτάλη της ελληνικής εκπροσώπησης στο Basketball Champions League, έχοντας… επικίνδυνες αποστολές κόντρα σε Νίμπουρκ και FMP αντίστοιχα.

Το Basketball Champions League άνοιξε την αυλαία του από την Τρίτη (1/10), με τις ελληνικές ομάδες να μετρούν μία νίκη και μία ήττα. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που μπήκε με το δεξί, επικρατώντας της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στη SUNEL Arena, ενώ λίγη ώρα αργότερα, στη δική του ευρωπαϊκή πρεμιέρα, ο Κολοσσός ηττήθηκε με το ευρύ 84-54 από τη Σεντ Κεντέν.

Σήμερα είναι η σειρά των άλλων δύο εκπροσώπων της χώρας μας να μπουν στη… μάχη. Πρώτα ο Προμηθέας, ο οποίος υποδέχεται στην Πάτρα τη Νίμπουρκ (19:00, CosmoteSport5). Οι Πατρινοί θέλουν να κάνουν το ιδανικό ξεκίνημα στην πρώτη επίσημη υποχρέωσή τους στη σεζόν και να μαζέψουν μία νίκη που θα τους χρειαστεί για τη συνέχεια.

Και αυτό διότι ο όμιλός τους είναι πάρα πολύ απαιτητικός, με τη Γαλατασαράι να κάνει την πρώτη της νίκη ήδη από το βράδυ της Τρίτης.

Ο όμιλος του ΠρομηθέαΓαλατασαράι – Ράστα Βέχτα 103-91Προμηθέας – Νίμπουρκ (19:00)

Η κατάταξη

Γαλατασαράι 1-0Προμηθέας 0-0Νίμπουρκ 0-0Ράστα Βέχτα 0-1

Λίγη ώρα αργότερα σειρά παίρνει το Περιστέρι. Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη έχει ήδη ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της, προερχόμενη από το Super Cup της Ρόδου, όπου και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με την καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, όσο και με τη νίκη κόντρα στον Άρη.

Οι Περιστεριώτες έχουν εκτός έδρας αποστολή, απέναντι στη Ζελέζνικ στο Βελιγράδι (21:00, CosmoteSport4). «Προερχόμαστε από ένα κουραστικό διήμερο με το Super Cup που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν χωράνε δικαιολογίες» τόνισε στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν την αναμέτρηση ο Στέλιος Πουλιανίτης, σε έναν όμιλο που είχαμε την πρώτη μεγάλη έκπληξη.

Μιας και η Μανίσα επικράτησε στην έδρα της Μούρθια με 103-97 στην παράταση.

Ο όμιλος του ΠεριστερίουΜούρθια – Μανίσα 97-103 (παρ.)FMP – Περιστέρι (21:00)

Η κατάταξη

Μανίσα 1-0FMP 0-0Περιστέρι 0-0Μούρθια 0-1

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό