19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Basket League: Τα βραβεία στους κορυφαίους της περσινής σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν τη συνέντευξη Τύπου του Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο (1-2/10) στη Ρόδο, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της περασμένης σεζόν.

Πριν την αναμέτρηση για το φετινό Super Cup, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Προμηθέα και Κολοσσό να διεκδικούν την πρώτη κούπα της σεζόν, έπρεπε να κλείσουν οι… εκκρεμότητες από την περσινή. Με τον ΕΣΑΚΕ να βραβεύει τους κορυφαίους παίκτες της σεζόν 2021-2022, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να έχει την τιμητική του.

Βραβεύτηκε ο Ολυμπιακός, ως πρωταθλητής τη σεζόν 2021-2022, με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λεπενιώτη να παραλαμβάνει το βραβείο και να δηλώνει: «Παρά ένα σουτ μπορεί να πανηγυρίζαμε άλλον έναν τίτλο».

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να αποτελεί σημείο αναφοράς, με τον Σάσα Βεζένκοβ (επίσης ήταν ο Πιο Βελτιωμένος και ο Πιο Δημοφιλής) να βραβεύεται ως ο Πολυτιμότερος Παίκτης της σεζόν.Ήταν μία δύσκολη σεζόν, ελπίζουμε να έχουμε την υγεία μας, ένα πρωτάθλημα χωρίς βία και πολλά χαμόγελα. Ο καλύτερος ας κερδίσει σε αυτό το διήμερο».

Σειρά πήρε η καλύτερη πεντάδα, με τον Βεζένκοβ να αποτελεί το ένα μέλος της και τους Στέφαν Μούντι, Κώστα Σλούκα, Δημήτρη Αγραβάνη, Γιώργο Παπαγιάννη να τη συμπληρώσουν.

Στην εκδήλωση ήταν μόνο οι τρεις παίκτες των «αιωνίων». «Είμαστε υπερήφανοι για όσα πετύχαμε την περσινή σεζόν. Ελπίζουμε σε ανάλογη επιτυχία και φέτος», τόνισε ο Σλούκας, ενώ ο Παπαγιάννης πρόσθεσε: «Η σεζόν δεν πήγε όπως θέλαμε, επιθυμία μας είναι να επιστρέψουμε. Ευχαριστώ τους περσινούς συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει».

Ο Τακιανός και ο αμυντικός Γουόκαπ

Μετά τους παίκτες, ακολούθησε ο κορυφαίος προπονητής, ο Φώτης Τακιανός.

Παράλληλα, βραβεύτηκε ο Όμηρος Νετζήπογλου ως ο κορυφαίος νέος παίκτης και ο Τόμας Γουόκαπ ως ο κορυφαίος αμυντικός της περασμένης σεζόν. Αφού είπε μία… καλησπέρα στα ελληνικά και δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Εξάλλου, τιμήθηκε ως ο πιο θεαματικός παίκτης ο Στέφαν Μούντι, ο οποίος απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεών του με τη νέα του ομάδα στη Γαλλία, τη Ροάν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό