31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Basket League: Περιστέρι – ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ 3).

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Basket League για τη 14η αγωνιστική της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο (13/01) με τρία παιχνίδια. Το ματς της ημέρας είναι και αυτό που «ανοίγει» την αυλαία, με το Περιστέρι να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα.

Το Περιστέρι bwin (5ο, 7-6) έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό Aktor, γνωρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη, εκτός έδρας ήττα του αφού είχαν προηγηθεί εκείνες από τον Ολυμπιακό και τον Άρη Midea. Οι «κυανοκίτρινοι» όμως, μετά την ήττα τους στη 2η αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό Aktor, μετρούν έξι διαδοχικές νίκες ως γηπεδούχοι. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι υπό τον Βασίλη Σπανούλη, το Περιστέρι bwin έχει ρεκόρ 20-3 στο γήπεδο του για τη Stoiximan Basket League.

Ο ΠΑΟΚ mateco (7ος, 6-7) προέρχεται από δύο συνεχόμενες και συνολικά τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Μετά το διπλό του επί του Απόλλωνα Carna για την 6η αγωνιστική μάλιστα, ο Δικέφαλος υποχρεώθηκε σε τρεις διαδοχικές ήττες μακριά από την έδρα του (ΑΕΚ Betsson, Παναθηναϊκός Aktor, Προμηθέας). Έτσι έχασε τα τέσσερα από τα έξι εκτός έδρας παιχνίδια του (2-4). Η τελευταία σεζόν στην οποία είχε θετικό συντελεστή αποτελεσμάτων ως φιλοξενούμενος για την κανονική περίοδο, ήταν το 2014-15 (8-5).

: esake.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό