18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Basket League: Ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στα Άνω Λιόσια – Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Basket League: Το ντέρμπι «Δικεφάλων», ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο σημαντικότερο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου στη Basket League.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Η «Ένωση» μετράει δύο σερί εκτός έδρας ήττες (από Ηρακλή και Περιστέρι), αλλά στο γήπεδο της μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς. Από την πλευρά της, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει δύο θετικά αποτέλεσμα στο «σπίτι» της (κόντρα σε Άρη και Κολοσσό). Ο «Δικέφαλος του Βορρά», βέβαια, είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει πανηγυρίσει «διπλό» την τρέχουσα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός, μετά την τραγική εμφάνιση στο Τελ Αβίβ, αγωνίζεται την Κυριακή (23/1) στη Ρόδο κόντρα στον τοπικό, Κολοσσό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ηττηθεί μόνο από τον Παναθηναϊκό στη Basket League, ενώ κι οι «θαλασσί» είναι αήττητοι στην έδρα τους (έχουν «5 στα 5»). Τη Δευτέρα (24/1) αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ουραγό Ηρακλή, στο ματς που ρίχνει την αυλαίας της αγωνιστικής.

Αφιερωμένη στην εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες

Στην εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες θα είναι αφιερωμένη η 13η αγωνιστική. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε.) μέσω της δράσης αυτής στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση και την εξοικείωση του κόσμου σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, Εκπαιδευτές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μαζί κλιμάκια εθελοντών του Ε.Ε.Σ. θα πραγματοποιήσουν επίδειξη Α’ Βοηθειών (περιπτώσεις πνιγμονής, καρδιοπνευμονική ανάνηψη κ.α.) σε όλους τους αγώνες του τριημέρου (22-23-24 Ιανουαρίου 2022). Η μεγάλη αυτή δράση έχει σκοπό να αναδείξει στο ευρύ κοινό τη σπουδαιότητα ορθής γνώσης Πρώτων Βοηθειών για αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων αλλά και στην καθημερινότητα, εκεί όπου η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση μπορεί να αποτρέψει μια αναπηρία ή να σώσει μια ζωή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

PHOTO

Photo 1/2

Η βαθμολογία της Basket League : esake.gr

Photo 2/2

Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις της 13ης αγωνιστικής : esake.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Στη Δράμα την άνοιξη για τα γυρίσματα νέας ταινίας του Χόλιγουντ

Είναι επίσημο – Δεύτερη σεζόν και σύμπαν «Squid Game» ανακοίνωσε το Netflix!Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανοίγει Nobu ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό