20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Bar Lovers Alert! Πού θα πάμε όλοι αυτόν τον Νοέμβριο;

Ειδήσεις Ελλάδα

To 42 Barstronomy.Athens φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς bar σκηνής 7-9 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του Athens Bar Show.

Φέτος το Athens Bar Show, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Νοεμβρίου όπως πάντα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, αναμένεται πιο δυνατό από κάθε άλλη χρονιά με νέες κατηγορίες και νέες προσθήκες να ανεβάζουν το tempo. Η αθηναϊκή μπαρ σκηνή θα βάλει τα καλά της και θα υποδεχθεί καλεσμένους από κάθε γωνιά της γης σε πολυάριθμα take overs και pop ups που θα κυριαρχούν στην πόλη ήδη από τις 6 μέχρι και τις 10 του Νοεμβρίου. Στις 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί δε και το μεγάλο closing party κατά το οποίο η ίδια η Τεχνόπολη θα μεταμορφωθεί στο μεγαλύτερο pop up της πόλης με 30 διαφορετικά cocktail bars να καταλαμβάνουν τους χώρους της και να βάζουν φωτιά στο βράδυ μας.

Στο πλαίσιο αυτό το 42 Barstronomy. Athens σίγουρα θα γίνει meeting point για το τριήμερο 7-9 Νοεμβρίου, αφού τη μπάρα του θα καταλάβουν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας bar σκηνής και μάλιστα στην πρώτη τους guest εμφάνιση στη χώρα μας.

Day by Day

Την Δευτέρα 7/11 το Le Syndicat Βar από το Παρίσι θα προσγειωθεί πίσω από τη στιβαρή μπάρα του 42 με τους Romain Aubert και Thibault Massina να κάνουν τα μαγικά τους και να σερβίρουν μια μοναδική εμπειρία cocktail με παριζιάνικο αέρα. Ως executive και creative directors του Le Syndicat αντίστοιχα οι δύο φημισμένοι bartenders είναι σίγουρο πως θα βάλουν τη δική τους ιδιαίτερη πινελιά στο βράδυ μας.

Την Τρίτη 8/11 τη σκυτάλη παίρνουν οι βραβευμένοι bartenders Rusty Cerven και Ya Han Chung από το Μanhattan Bar στην Σιγκαπούρη, #9 στα Asia’s 50 Best Bars και #33 στα World’s 50 Best Bars, μία λίστα στην οποία βρίσκεται σταθερά τα τελευταία 8 χρόνια. Φέρνουν μαζί τους έντονη fine drinking διάθεση που σίγουρα θα δοκιμάσουμε στα cocktails τους.

Την Τετάρτη 9/11, την τελευταία ημέρα των guests στο 42 θα συναντήσουμε το Chidas Bar + Cantina με τους Andreas Tsanos και Salvatore “Ciccio” D’amico να μας μεταφέρουν με τα cocktails και τις γεύσεις τους σε ένα πιο μεξικανικό σκηνικό με πρωταγωνιστή φυσικά την τεκίλα αλλά και τα λαχταριστά tacos που θα σερβίρονται μέσα από το bar.

Δεν ξεχνάμε ποτέ να απολαμβάνουμε υπεύθυνα, ακόμη και όταν το αλκοόλ είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς!

Info: Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα, 42barstronomy.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό