35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Balenciaga x Under Armour – Δημιουργώντας μια νέα έκφραση μόδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συνεργασία Balenciaga | Under Armour θέτει ένα νέο πρότυπο στον κόσμο της μόδας, συνδυάζοντας design και λειτουργικότητα.

Αυτή την εβδομάδα, Balenciaga και Under Armour έκαναν γνωστή την αποκλειστική συνεργασία τους στο πλαίσιο της παρουσίασης της συλλογής Balenciaga για την Άνοιξη 2025 στη Σαγκάη της Κίνας.

Ως πρωτοπόρος στη βιομηχανία αθλητικών ειδών και έχοντας κατοχυρωθεί ως η πλέον καινοτόμα εταιρία στον αθλητικό εξοπλισμό, η Under Armour συνεργάστηκε με την Balenciaga για να συνδυάσει τους διαφορετικούς τομείς εξειδίκευσής τους. Η συνεργασία παίρνει τα τεχνολογικά υφάσματα και τη λειτουργικότητα της Under Armour και τα εφαρμόζει στους όγκους και τα σχήματα της Balenciaga, για μια μοναδική έκφραση μόδας.

«Η Under Armour έχει μια σημαντική ιστορία ως πρωτοπόρος στον αθλητικό κλάδο, δημιουργώντας τεχνολογικές λύσεις για ανθρώπους εντός και εκτός γηπέδου και ενδυναμώνοντας όσους προσπαθούν για φτάσουν πιο ψηλά. Καθώς συνεχίζουμε να θέτουμε νέα πρότυπα, η Balenciaga, γνωστή για τον τολμηρό χαρακτήρα, την υψηλή αισθητική της μόδας και τα statement items που δημιουργεί, αποτελεί τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη. Αυτή η συνεργασία συνδυάζει την αθλητική καινοτομία μας με τη σχεδιαστική τους καινοτομία, αποδίδοντας κάτι εντελώς μοναδικό – την πεμπτουσία του αθλητισμού και της μόδας», δήλωσε ο Yassine Saidi, Chief Product Officer της Under Armour.

Αμέσως μετά το show, οκτώ κομμάτια αποκλειστικής κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένων zip hoodies με κουκούλα, μπλουζάκια, σορτς και κάλτσες , τα οποία κυκλοφορούν και θα διατίθεται αποκλειστικά από την Balenciaga.

Κάθε αντικείμενο έχει ένα λογότυπο που αντιπαραθέτει τα λογότυπα Under Armour και Balenciaga, σε μαύρο ή κόκκινο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό