19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Aurora Marion: Η κόρη του Κώστα Αρζόγλου είναι καλλονή και ταλαντούχα (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Aurora Marion από μικρή ήξερε πως ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της.

Η Aurora Marion είναι Ελληνοβελγίδα και θυμάται ότι από νεαρή ηλικία ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της.

«Είχα βρεθεί στην Επίδαυρο για πρώτη φορά για να δούμε τις Βάκχες με τον πατέρα μου. Μετά το τέλος της παράστασης του είπα: “Μπαμπά, αυτό, αυτό, αυτό θέλω να κάνω”. Η Επίδαυρος είναι ακόμα το όνειρό μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πατέρας της είναι ο Κώστας Αρζόγλου και η μητέρα της είναι η διάσημη Βελγίδα ηθοποιός Estelle Marion. Και παρά τις αντιρρήσεις του ίδιου, ο οποίος δεν ήθελε η κόρη του να ακολουθήσει το επάγγελμά αυτό. Η Aurora, όμως δεν μπορούσε να αντισταθεί στο κάλεσμα της υποκριτικής και έτσι άρχισε σιγά σιγά να χτίζει την επαγγελματικής καριέρα.

Έχοντας, μάλιστα μεγαλώσει στο Βέλγιο, η Marion ερχόταν συχνά στην Ελλάδα για να επισκέπτεται τον πατέρα της, με τον οποίο ακόμα κι αν δεν είχαν καθημερινή επαφή, έχουν χτίσει μία τρυφερή σχέση. Ωστόσο, προκειμένου να «βγάλει» από πάνω τον επίθετο του πατέρα της ως προς την επαγγελματική της πορεία, αποφάσισε να φύγει στην Αγλλία στην ηλικία των 18 ετών για να τα καταφέρει μόνη της.

Φυσικά, η μέχρι τώρα καριέρα της αποδεικνύει πως έχει μεγάλη αδυναμία και στο θέατρο, αφού τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε έναν μεγάλο αριθμό παραστάσεων. Από τις πιο γνωστές δουλειές της, ξεχωρίζουμε τον Αύγουστο σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ενώ πρόσφατα είχε πρωταγωνιστήσει στην παράσταση Good People υπό την καθοδήγηση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, αλλά και στην τραγωδία “Αγαμέμνων” του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό