35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

“Audi driving days” με highlight το πρώτο Audi A3 allstreet

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Audi  διοργανώνει τις “Audi driving days“, ένα roadshow που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους και όχι μόνο στους φίλους της μάρκας – να δουν και να οδηγήσουν τα ξεχωριστά μοντέλα της. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2024 στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό το πρώτο Audi A3 allstreet. Το μοντέλο που συνδυάζει την εξωστρεφή σχεδίαση με την οδηγική απόλαυση και την εξαιρετική πρακτικότητα.

Το νέο A3 allstreet προσφέρει μία νέα επιλογή σε όποιον αναζητά ένα premium μοντέλο της κατηγορίας C με την ευελιξία ενός hatchback και τις δυνατότητες ενός SUV. Με τη χαρακτηριστική off-road εμφάνισή του, με τρία εκατοστά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και την υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων, το νέο μοντέλο της Audi προσφέρει μία ασυναγώνιστη επιλογή με υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και δυνατοτήτων.

Μέσα από την οδηγική εμπειρία που θα προσφέρει το “Audi Driving Days”, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την κορυφαία τεχνολογία των μοντέλων της Audi και θα απολαύσουν την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα τους συστήματα τους. Ο στόλος των αυτοκινήτων που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, θα αποτελείται από το νέο A3 allstreet, το Α1 allstreet, το αμιγώς ηλεκτρικό Q4 e–tron, τα δημοφιλή SUV Q2, Q3, Q5, Q8, αλλά και από αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων που αναμένεται να εντυπωσιάσουν το κοινό. Οι φίλοι του αυτοκινήτου θα μπορούν να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi στην πόλη τους ώστε να ζήσουν την εμπειρία των “Audi driving days”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό