21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Audi: Με plug-in υβριδικό σύνολο η επόμενη γενιά του RS6

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2019, η Audi αποκάλυψε την τρέχουσα -τέταρτη- γενιά του RS6 και ο κύκλος ζωής του μοντέλου αναμένεται να κλείσει κάπου στα μέσα της δεκαετίας, με την γερμανική εταιρία να επιβεβαιώνει σήμερα ότι το μοντέλο που θα το αντικαταστήσει και θα παρουσιαστεί προς το τέλος του 2025 ή στις αρχές του 2026 θα κινείται από ένα υβριδικό σύστημα.

Η επιβεβαίωση ήρθε -μέσω συνέντευξης- από τον πρώην επικεφαλής της Audi Sport και νυν επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Audi, Stephan Reil, χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο wagon επιδόσεων. Ωστόσο, εκτιμάται ότι ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθεί το νέο RS6 Avant θα είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη μεταμόρφωση στην ιστορία του μοντέλου μέχρι στιγμής.
Πιο συγκεκριμένα, ο Reil δήλωσε:
Φυσικά ο [υβριδισμός] είναι ο τρόπος που πρέπει να γίνει, στην επόμενη γενιά μπορώ να σας πω ότι θα έχει περισσότερο υβριδισμό. Αυτός είναι ο δρόμος μας προς τα πλήρως ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.
Αυτό σημαίνει ότι σε κάποιο βαθμό, ακόμη και η τρέχουσα γενιά του RS6 Avant θα “ηλεκτροποιηθεί” με τον 4,0-λιτρο V8 twin-turbo να υποστηρίζεται από ένα ήπιο υβριδικό σύστημα. Ωστόσο, ο διάδοχός του θα διαθέτει plug-in υβριδική τεχνολογία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό