35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Athens Pride: Σε εξέλιξη το φεστιβάλ και η πορεία []

Ειδήσεις Ελλάδα

Φετινό σύνθημα του Athens Pride, «Ένας νόμος δεν αρκεί», το οποίο αφορά στο γεγονός ότι πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα -νομοθετικά και κοινωνικά- για να είναι τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα ορατά στον κόσμο και με ίσα δικαιώματα με όλους.

Οι πύλες για το φεστιβάλ έχουν ανοίξει από τις 12:00, ενώ προηγήθηκαν τα πάνελ συζητήσεων και οι χαιρετισμοί των οργανώσεων. Το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

undefined

Το παρών έδωσε και η Ελένη Λουκα

Ελένη Λουκά Athens Pride 2024 / intime
Το πρόγραμμα της Πορείας Υπερηφάνειας

Με σύνθημα «Ένας νόμος δεν αρκεί», το Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος.

Συγκεκριμένα, η πορεία υπερηφάνειας ξεκίνησε στις 19:00, ενώ η κεντρική εκδήλωση – την οποία θα παρουσιάσουν η Athinoid και η Zoe Pre – θα ακολουθήσει στις 21:00.  

Έναρξη της Πορείας στις 19:00

undefined

undefined

undefined

undefined

19:00 – 21:00(παράλληλα με την πορεία)

A-ZAggelinaCilia KatraliLeoPapazόDj Set Oben BudakAria Di Vine Performance

Παρουσίαση: Nakis, Pamairi, Aria Di Vine

21:00

Παρουσιάζουν οι Athinoid & Zoe Pre

Α – ΖAaron SibleyAnastasiaDaphne LawrenceEkatiEleonora ZouganeliHeelcatJames IndigoJoanneManiaRiaTamta Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ειδικότερα από τις 17:00 έως το τέλος των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, στις παρακάτω οδούς:

Όθωνος, καθ’ όλο το μήκος της.Φιλελλήνων, καθ’ όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.Λ. Αμαλίας, καθ’ όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.Λ. Συγγρού, στο τμήμα αυτής από την οδό Αθ. Διάκου έως την οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου.Πανεπιστημίου, καθ’ όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.Σταδίου, καθ’ όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα αυτής από την οδό Σέκερη έως τη Λ. Αμαλίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό