22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Astrotip ημέρας Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

ΚΡΙΟΣ

Να μην λησμονείτε, πως το συγκεκριμένο διάστημα κρύβει κάποια «παιχνίδια ισχύος».

ΤΑΥΡΟΣ

Η σκέψη σου είναι πολύ μεθοδική σήμερα και αν την αξιοποιήσεις σωστή μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά στην αναμόρφωση της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιστράτευσε τη λογική σου, όχι για να σταματήσεις αυτό το κύμα ανανέωσης, αλλά για να το ελέγξεις καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνεις πιο σοβαρά υπόψη σου τις αλλαγές που επιδέχεσαι εσωτερικά. Μέσα σου βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας σου.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε να δώσεις λίγη προσοχή και στον εαυτό σου, καθώς τείνεις να τον παραμελείς, βάζοντας άλλους τομείς πάνω από αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απόφυγε να αναβάλλεις συναντήσεις, είναι πολύ πιθανό μέσα στη μέρα να έχεις κάποια συνάντηση που θα αποδειχθεί κομβική για την καταξίωσή σου μεσοπρόθεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείς να βασιστείς στην οικογένειά σου, ιδιαίτερα σ’ ό, τι αφορά στη διαχείριση των οικονομικών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία έντονα συναισθηματική μέρα, όχι απαραίτητα αρνητική και καλείσαι να εκφραστείς πιο ελεύθερα. Καν’ το, ακόμα κι από κάτι αρνητικό, μπορεί να βγει κάτι καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά καλά σε περιμένουν στη “γωνία” και τα αναβάλεις εξαιτίας τις καχυποψίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα “ξεκαθάρισμα” είναι αναγκαίο, όμως έχεις μία τάση να γίνεσαι υπερβολικά αυστηρός/ή. Είναι απαραίτητο να γίνεις πιο διαλλακτικός/ή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις μία καταπληκτική ικανότητα αυτό το διάστημα να διαχειρίζεσαι με λογική και σύνεση όλα σου τα ζητήματα. Αξιοποίησε τη!

ΙΧΘΥΣ

Πολλά σπουδαία πράγματα μπορούν να προκύψουν σήμερα, αρκεί να κρατάς κοντά σου τη φωνή της λογικής, που δεν είναι άλλη από τα άτομα του στενού περιβάλλοντος.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό