26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού εντείνει την απομονωτική διάθεση τον καιρών, κάτι που σε εκνευρίζει. Χρησιμοποίησε το δυναμικό του Δία με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοεκτίμησή σου, με τη βοήθεια της ευνοϊκής όψης του Άρη από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους.

Ταύρος

Προχώρα δυναμικά στην καριέρα σου σήμερα, γλυκαίνοντας την οποιαδήποτε ένταση προκύψει με την αρμονική όψη του Άρη από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Μην αναλωθείς σε κουτσομπολιά και παρασκηνιακές κινήσεις, με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Δίδυμοι

Απέφυγε τα χαοτικά άτομα στην καριέρα σου, με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Τα κουτσομπολιά και οι παρασκηνιακές κινήσεις δεν ευνοούνται και ενδέχεται να σε βάλουν σε περιπέτειες. Με τον Δία σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δείξε όλο το δυναμικό σου.

Καρκίνος

Η συγκρουσιακή όψη του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, ενδέχεται να σου προκαλέσει κάποιον εκνευρισμό, αλλά με τη βοήθεια του Δία και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, βάλε τα δυνατά σου να λύσεις όποιο πρόβλημα προκύψει. Πρόσεχε επίσης τις πληροφορίες που λαμβάνεις, με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Λέων

Προσπάθησε να αποφύγεις τσακωμούς και εντάσεις με το ταίρι σου, με τη δυσαρμονική όψη του Άρη από τους Διδύμους με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Προσπάθησε να λύσεις τα όποια προβλήματα έχετε, με δυναμικότητα, αλλά όχι εριστικότητα, με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ως συμμάχους.

Παρθένος

Διεκδίκησε σήμερα κάποια πράγματα στην καριέρα σου, με τη βοήθεια του Δία και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αλλά χωρίς τσακωμούς και υστερίες, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε όψη σύγκρουσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο να ηλεκτρίζει τις καταστάσεις.

Ζυγός

Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε συγκρουσιακή όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, μην επιτρέψεις σε εντάσεις και τσακωμούς να εισέλθουν στις σχέσεις σου. Ο Δίας με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, συμμαχούν να ξεπεράσεις με δυναμικότητα τα όποια προβλήματα.

Σκορπιός

Με τον Άρη από τον Υδροχόο σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, απέφυγε δια ροπάλου τις όποιες συγκρούσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Ξεκουράσου, ηρέμησε και γέμισε τις μπαταρίες σου, με συμμάχους τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Τοξότης

Επίλυσε σήμερα προβλήματα του παρελθόντος με φίλους και το ταίρι σου, αποφεύγοντας την ένταση που δημιουργεί η σύγκρουση του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ξεκαθάρισε τα πράγματα με δυναμισμό, με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σε βοηθούν.

Αιγόκερως

Απέφυγε οποιαδήποτε κίνησε ενέχει ένταση και υστερία, με τον Άρη από τον Υδροχόο να συγκρούεται με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Με τον Δία και τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, βγάλε τον πιο δυναμικό σου εαυτό στην επιφάνεια, χωρίς περιττά νεύρα.

Υδροχόος

Ο Άρης από το ζώδιό σου σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, πρέπει να εμπεδώσεις ότι η υστερία δεν δηλώνει δύναμη. Με ήρεμο τρόπο, διεκδίκησε δυναμικά τα συμφέροντα σου, με τον Δία και τον Πλούτωνα στο πλευρό σου.

Ιχθύες

Ο Άρης από τον Υδροχόο σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, σε γεμίζει και σήμερα εκνευρισμό. Με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή από το ζώδιό σου, μπορείς να βρεις δημιουργικούς τρόπους να γεμίσεις την ημέρα σου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό