18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Astrotip ημέρας Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας, αναγνωρίζουν το έργο σας κι ασφαλώς αν περιμένετε μια προαγωγή έρχεται. Απλά κυνηγείστε τη με όποιο τρόπο τώρα.

Ταύρος

Σήμερα η ημέρα σας θέλει ιδιαίτερα προσεκτικούς. Υπάρχει το ενδεχόμενο, να τα πείτε  με  λάθος τρόπο και  να σας παρεξήγησουν άνθρωποι που δε θέλατε.

Δίδυμοι

Η ανανέωση του προσωπικού σας χώρου, μπορεί να έχει λίγα παραπάνω έξοδα ίσως και κούραση, μετά όμως θα νιώθετε χαλαροί σε ένα φρέσκο περιβάλλον.

Καρκίνος

Κάντε καλύτερη οικονομική διαχείριση και μην ξεμυαλίζεστε κάνοντας περιττά έξοδα, νομίζοντας ότι τώρα έχετε χρήματα και ότι θα τα έχετε και αύριο. Μαζευτείτε.

Λέων

Προσέξτε τη γκρίνια και τις απαιτήσεις σας σήμερα, τόσο στο εργασιακό περιβάλλον, όσο και στο περιβάλλον του σπιτιού και τις οικογένειας. Υπερβάλετε.

Παρθένος

Η ζωή πολλές φορές φέρνει μπροστά μας αδιέξοδα. Μπορεί κι εσείς στην παρούσα φάση να το νιώθετε. Όμως δεν είστε μόνοι. Βάλτε μια φωνή και θα δείτε δίπλα σας τη βοήθεια.

Ζυγός

Δε θα φημίζεστε σήμερα για την υπομονή και τη συγκαταβατικότητά σας. Εάν λοιπόν κάποιος ή κάτι σας προκαλεί ένταση, καλύτερα θα ήταν να αποχωρήσετε.

Σκορπιός

Το σπίτι σας δέχεται έκτακτες επισκέψεις, από πρόσωπα που ίσως θα έχουν να σας προτείνουν μία καλή ιδέα στο να την ακολουθήσετε και να κερδίσετε σήμερα

Τοξότης

Βάλτε σε τάξη τα έξοδα και τις δαπάνες που κάνετε για το σπίτι, όχι μονάχα για τη συντήρησή του. Κάποια χρήματα σκορπίζονται άσκοπα καταναλωτικά.

Αιγόκερως

Όλο και πιο συχνά πράγματα που αφήσατε να εξελίσσονται δίχως τις παρεμβάσεις σας θα σας απασχολούν. Από δω και στο εξής μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Υδροχόος

Αποδεχτείτε προτάσεις για εξόδους, ακόμα και αν νιώθετε την ανάγκη να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε. Εποχή εξαιρετικών και χρήσιμων γνωριμιών.

Ιχθύς

Κάποιος άνθρωπος που εμπιστεύεται εσάς και την εργατικότητά σας, ίσως να σας δώσει τα χρήματα να επιχειρήσετε εκεί που θέλετε. Να το κάνετε όμως συνειδητά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό