13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Astrotip ημέρας Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Ημέρες σημαντικών επαφών συζητήσεων και συνεργασιών οι επόμενες. Κάντε πειθαρχημένο πρόγραμμα και στοχευμένο. Βρείτε  κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις.

Ταύρος

Τυχεροί στα οικονομικά σήμερα, αφού θα σας δοθούν πίσω κάποια χρήματα που σας οφείλουν, τόσο από το εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και από κάπου που δανείσατε.

Δίδυμοι

Εάν για να ανέλθετε επαγγελματικά, χρειάζονται σεμινάρια ή η απόκτηση μιας πιστοποίησης, προσπαθήστε να μπείτε στο πρόγραμμα και την εξασφαλίσετε τώρα.

Καρκίνος

Η εμπιστοσύνη που εμπνέετε στο εργασιακό σας περιβάλλον αλλά και ο δυναμισμός σας, θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις επαγγελματικής και όχι μόνο εξέλιξης. Προκαλέστε τις.

Λέων

Λόγω των εξαιρετικών και αποτελεσματικών τρόπος σας να διαχειρίζεστε, θέματα που προκύπτουν στον εργασιακό σας χώρο, θα δημιουργηθούν αντιζηλίες.

Παρθένος

Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και όχι μόνο θα έρθουν τις ημέρες αυτές. Κάντε τις τις κατάλληλες επαφές με τα άτομα εκείνα που μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες .

Ζυγός

Προγραμματίσετε για τις επόμενες ημέρες, κάποια επίσκεψη σε γιατρό, αφού μπορεί να έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα μία εξέταση, όπως ένα δόντι ή κάτι άλλο και να σας ταλαιπωρήσει.

Σκορπιός

Εάν το προηγούμενο διάστημα σας έγινε μία πρόταση για μια νέα συνεργασία και δεν προχώρησε, τώρα μπορείτε να την επανεκκινήσετε  κάνοντας τις σωστές επαφές.

Τοξότης

Για να πάρετε εκείνα που πιστεύετε ότι σας χρωστούν, δεν είναι απαραίτητο να εκνευριστείτε. Δοκιμάστε πιο ήρεμους και διπλωματικούς τρόπους συμπεριφοράς.

Αιγόκερως

Ότι και αν σας απασχολεί, εμπιστευθείτε κάποιους ανθρώπους που στέκονται πάντα όταν τους χρειαστείτε δίπλα σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας δε βοηθάει πολύ.

Υδροχόος

Η εξωστρέφεια λειτουργεί πολύ θετικά στην ψυχολογία σας, ενώ το κλείσιμο στο σπίτι και στον εαυτό σας, να ξέρετε ότι θα σας ρίχνει ψυχολογικά. Βγείτε διασκεδάστε.

Ιχθύς

Η ρουτίνα της δικής σας καθημερινότητας, μπορεί να επηρεάζει και τις ζωές των όσων συμβιώνουν μαζί σας. Φροντίστε όμως να βρίσκετε ελεύθερο χρόνο και να τους τον αφιερώνετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό