26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Με τον Ερμή πλέον από το ζώδιό σου, η επικοινωνία είναι το κλειδί της σημερινής ημέρας. Με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, μπορείς να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια που νιώθεις τελευταία. Με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορείς να βάλεις μπρος σχέδια στον τομέα της καριέρας.

Ταύρος

Με τη Σελήνη από τον Τοξότη σε όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά θέματα και να μην γίνεις αλαζονικός. Οι σπατάλες επίσης δεν ευνοούνται, καθώς θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ στο άμεσο μέλλον.

Δίδυμοι

Με τον Δία και τον Πλούτωνα να συνυπάρχουν για ακόμη μια ημέρα στον Αιγόκερω, μπορείς να προχωρήσεις με δυναμικότητα σε θέματα οικονομικά, ειδικά σε κληρονομικά θέματα. Μην βιαστείς όμως, αλλά συμβουλέψου κάποιους ειδικούς πάνω στα θέματα αυτά.

Καρκίνος

Με την όψη αντίθεσης της Σελήνης από τον Τοξότη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, είναι μια καλή ημέρα για να λύσεις προβλήματα στον εργασιακό σου τομέα, που σε είχαν κάνει να κλειστείς στο καβούκι σου. Βρίσκεις λύσεις και καταφέρνεις να συνεννοηθείς, κάτι που σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Λέων

Με τη Σελήνη από τον Τοξότη σε δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, σήμερα επικοινώνησε με φίλους και με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, αλλά πρόσεχε τις υπερβολές και τους υπέρμετρους συναισθηματισμούς, κάτι που θα κουράσει του γύρω σου.

Παρθένος

Με τη Σελήνη από τον Τοξότη σε δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα πρέπει να προσέξεις σήμερα ώστε η οικογένειά σου να μην σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις της καριέρας σου. Φρόντισε να τα διαχωρίσεις ώστε να μην εμπλέκονται αυτά τα δύο.

Ζυγός

Θέλει προσοχή η ημέρα σε επικοινωνιακές παγίδες και λάθη από υπέρμετρο ενθουσιασμό, με τη Σελήνη από τον Τοξότη σε όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Πρόσεχε τα λόγια σου, αποφεύγοντας τα υπερφίαλα λόγια και τις υπερβολές.

Σκορπιός

Μην δημιουργήσεις περιττά έξοδα που δεν χρειάζονταν τόσο σήμερα, με την όψη αντίθεσης της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τη Σελήνη από τον Τοξότη. Η ημέρα δεν ευνοείς σπατάλες, ούτε σε χρήμα αλλά ούτε σε συναισθήματα, οπότε απέφυγε κάθε είδους απερίσκεπτες κινήσεις και στους δύο τομείς.

Τοξότης

Νιώσε πιο δυναμικά και επικοινώνησε με θάρρος με το ταίρι σου ή με συνεργάτες, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Η αυτοπεποίθηση αντανακλάται στους γύρω σου.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να εναρμονίζεται με τον Άρη από τον Υδροχόο, δείξε τη δυναμικότητά σου σε θέματα εργασιακά, για να βγεις νικητής. Προχώρα με αυτοπεποίθηση, μην επιτρέποντας στα προβλήματα να σε ρίξουν ψυχολογικά.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη από τον Τοξότη σε όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη, απέφυγε τις υπερβολές και τις αλαζονικές συμπεριφορές στον ερωτικό τομέα, καθώς χρειάζεται να δείξεις προσοχή σε επικοινωνιακές παγίδες, που ενδέχεται να σου στοιχίσουν. Μέτρα τα λόγια σου για να μην παρεξηγηθείς.

Ιχθύες

Ο τομέας της καριέρας σου έχει και αυτός μια κινητικότητα, αρκεί να μην μπλέξεις τα όποια προβλήματα του σπιτιού σου και της οικογένειάς σου σε αυτά, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε όψη αντίθεσης με τη Σελήνη από τον Τοξότη. Αναδιάρθρωσε τις δυνάμεις σου για να τα καταφέρεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό