22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Astrotip ημέρας Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

ΚΡΙΟΣ

Μην σκεφτείτε εγωιστικά ή με πείσμα. Όλοι κάποτε κάνουν λάθη και όλοι έχουν ανάγκη και δικαίωμα, μιας δεύτερης ευκαιρίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να ξεφύγετε από το συμβατό και «στιλιζαρισμένο» ώστε να αγγίξετε την πρωτοπορία του Ουρανού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε πιθανή υπογραφή σε κάποιο έγγραφο ή εξασφαλίστε την γνησιότητα της πηγής που σας πληροφορεί σχετικά με την πρόταση που θα σας γίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε να μπείτε στην διαδικασία της κριτικής, για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση και ν;α μη δημιουργηθούν άλυτα προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Απαλλαγείτε από φοβίες και ανασφάλειες και «αντλείστε»αισιοδοξία από τον προσωπικό σας πλανήτη τον Ήλιο. Μόνο με στόχο κάτι δημιουργικό αλλά και νόμιμο θα νοιώσετε στιγμές χαράς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν και να θυμάστε πως όσο κι αν είστε συντηρητικοί σε αυτό που κάνετε, η ικανότητα σας θα εντυπωσιάσει. Να θυμάστε πως πάντα ένα νόμισμα, έχει δύο όψεις.

ΖΥΓΟΣ

Καλείστε να «συμμορφωθείτε»με τα τωρινά δεδομένα. Μόνο έτσι θα είστε κάπως ωφελημένοι, αυτό το διάστημα, που όλα “δοκιμάζονται”.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε τις συναλλαγές αν δεν είστε σίγουροι για τα άτομα που συναλλάζονται μαζί σας, ή ρωτήστε κάποιον έμπιστο σας. Είναι η ασφαλέστερη μέθοδος, σε μια εποχή, που επικρατεί αρκετή ανειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάντα να είστε προσεκτικοί στην εικόνα που δείχνετε προς τα έξω, ώστε να μην λαμβάνουν οι άλλοι λάθος μηνύματα. Πρέπει κάποτε να τους δώσετε να καταλάβουν, πως όταν είστε σοβαροί, το εννοείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τις ανάγκες σας, φροντίστε να επιλέξετε αυτό που θα σας εξισορροπεί απόλυτα. Έστω, κι αν δεν είναι κάτι που σας ενθουσιάζει, μπορεί όμως να αποδειχτεί άκρως εποικοδομητικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωθείτε αυστηρά σε ανάγκες που έχετε τώρα. Η λεπτομερής οργάνωση θα είναι εποικοδομητική και αν υπερπηδήσετε τα εμπόδια, θα καταφέρετε τα ακατόρθωτα.

ΙΧΘΥΣ

Γνωριμίες, εκδρομές, διασκεδάσεις, κόσμος και ντουνιάς, που μέσα από εκεί θα κάνετε δημόσιες σχέσεις και θα μπορέσετε βρείτε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό