12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Astrotip ημέρας Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Βάλτε τα δυνατά σας και παρουσιάστε τις δημιουργικές σας ιδέες. Τώρα θα βρούνε την ανταπόκριση από το κοινό σας αλλά και την προθυμία να σας βοηθήσουν

Ταύρος

Μην ψάχνετε λύσεις, από το περιβάλλον που κινείστε. Δοκιμάστε την τύχη σας σε μέρη κοινωνικών επαφών και συναναστροφών που δε συνηθίζατε ως τώρα.

Δίδυμοι

Μην προκαταβάλλεστε με κάποιους ανθρώπους, γιατί οι ίδιοι άνθρωποι, μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι σε ένα πολύ σημαντικό τομέα της καθημερινότητάς σας.

Καρκίνος

Καλό το φιλότιμο αλλά προσέξτε γιατί, όταν λέτε πολλά “ναι” στους άλλους ή αναλαμβάνετε τις δικές τους δουλειές, σας θεωρούν και λιγάκι δεδομένους.

Λέων

Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία να εργαστείτε σε κάτι καινούργιο, πριν προχωρήσετε σε κάποια συνεργασία, μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε σχετικά μ αυτό.

Παρθένος

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την ανοδική σας πορεία, εκτός από τον εαυτό και τις αναστολές που προβάλλει. Περιορίστε το συναίσθημά σας όταν πρέπει.

Ζυγός

Γενικά κουβαλάτε τη φήμη του καλού και ήπιου χαρακτήρα. Σήμερα όμως δε θα είστε εσείς εκείνοι που θα κρατήσετε τις ισορροπίες αν χρειαστεί. Να το αποφύγετε.

Σκορπιός

Υπάρχουν άνθρωποι που εάν απευθυνθείτε σε αυτούς θα σας βοηθήσουν όπου και όταν το χρειάζεστε. Ακόμα και αν κάποιος πρέπει να σας βοηθήσει εργασιακά.

Τοξότης

Η ζωή πολλές φορές φέρνει μπροστά μας αδιέξοδα. Μπορεί κι εσείς στην παρούσα φάση να το νιώθετε. Όμως δεν είστε μόνοι. Βάλτε μια φωνή και θα δείτε δίπλα σας τη βοήθεια.

Αιγόκερως

Το σπίτι σας δέχεται έκτακτες επισκέψεις, από πρόσωπα που ίσως θα έχουν να σας προτείνουν μία καλή ιδέα στο να την ακολουθήσετε & να κερδίσετε σήμερα

Υδροχόος

όσο και αν επιθυμείτε την οικονομική και επαγγελματική σας άνοδο, μη βιαστείτε προς το παρόν να αποδεχτείτε συνεργασίες, ή να ενδώσετε σε προτάσεις.

Ιχθύς

Προσέξτε τη γκρίνια και τις απαιτήσεις σας σήμερα, τόσο στο εργασιακό περιβάλλον, όσο και στο περιβάλλον του σπιτιού και τις οικογένειας. Υπερβάλετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό