16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Astrotip ημέρας Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Μην αποθαρρυνθείτε εάν μία ομάδα ανθρώπων, σας αναθέσει ένα υπεύθυνο πόστο, νομίζοντας ότι επειδή δεν το έχετε ξανά κάνει, δε θα τα καταφέρετε. Τολμήστε το.

Ταύρος

Από σήμερα και μέχρι το Σάββατο, θα προκύψουν έκτακτα οικονομικά έσοδα, πράγμα σπάνιο να συμβαίνει στους καιρούς μας. Δοκιμάστε να ανακαλύψετε νέες πηγές .

Δίδυμοι

Βάλτε μπρος τα επόμενα σχέδια και φιλοδοξίες σας. Κάντε στοχοποιημένους συνδυασμούς και βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη θέση από σήμερα.

Καρκίνος

Όχι μονάχα σήμερα αλλά και για τις επόμενες ημέρες, μία επαγγελματική πρόταση, μπορεί να αλλάξει τροπή και να αποκτήσει ερωτική χροιά. Προσέξτε το .

Λέων

Μία εξαιρετική ιδέα , μία πρόταση ή μια νέα συνεργασία, θα σας ανοίξει πόρτες με προοπτικές εξέλιξης. Να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις ιδίως τις επαγγελματικές τώρα.

Παρθένος

Κινητοποιηθείτε και πάρτε τις πρωτοβουλίες εκείνες, που θα ευοδώσουν οι στόχοι ή οι φιλοδοξίες σας. Μην περιμένετε μόνο από την βοήθεια ή την προθυμία των άλλων.

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί κάποια πράγματα να τα πείτε με το όνομά τους, προκειμένου να τα καταλάβουν οι άλλοι, ακόμα κι αν δεν θα αρέσουν, ή αποφεύγετε να τα κατονομάσετε.

Σκορπιός

Δώστε το χρόνο στον εαυτό σας που χρειάζεται για να ισορροπήσει συναισθηματικά. Αποστασιοποιηθείτε από το περιβάλλον και μείνετε μόνοι εάν χρειαστεί, σήμερα.

Τοξότης

Ένα σημαντικό άνοιγμα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε, ενώ δεν αποκλείεται να είναι μία οικονομική συμφωνία με πολλά παράπλευρα οφέλη. Να είστε όμως τυπικοί.

Αιγόκερως

Η νοσταλγία θα σας χτυπήσει την πόρτα της καρδιά σας και δεν αποκλείεται μια τυχαία συνάντηση έστω και διαδικτυακά να ξεκινήσει και να αλλάζει. Το θέλετε;

Υδροχόος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής, θα σας συμβούν εξαιρετικές εξελίξεις, σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Κρατήστε την ανάσα σας τα καλύτερα έρχονται.

Ιχθύς

Κάποιες όμως επαφές έστω και κοινωνικές, μπορεί να αποδειχτούν πολύ ωφέλιμες στο μέλλον ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθήστε λοιπόν να μην τις αποφύγετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό