26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονικές όψεις με τον Άρη από τον Υδροχόο αλλά και τη Σελήνη από τον Σκορπιό, βγάλε στην επιφάνεια τον πιο επικοινωνιακό σου εαυτό, για να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Η ψυχραιμία και η αγάπη για τον εαυτό σου, θα σε βοηθήσει να νικήσεις σήμερα.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να εναρμονίζεται με τον Άρη από τον Υδροχόο και τη Σελήνη από τον Σκορπιό, χρειάζεται σήμερα να επιστρατεύσεις την αυτοεκτίμησή σου, για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, με γνώμονα την αγάπη για τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε αρμονικές όψεις με τον Άρη από τον Υδροχόο και τη Σελήνη από τον Σκορπιό, προσπάθησε να επιλύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν χρησιμοποιώντας τον πιο επικοινωνιακό σου εαυτό, ξεγλιστρώντας από δύσκολες καταστάσεις.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονικές όψεις με τη Σελήνη από τον Σκορπιό και τον Άρη από τον Υδροχόο, δώσε δυναμικές λύσεις σε ότι προκύψει σήμερα, επιστρατεύοντας τον γλυκό σου εαυτό, καθώς αυτός θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα.

Λέων

Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την κοινωνικότητά σου και τον επικοινωνιακό σου χαρακτήρα για να βελτιώσεις το κλίμα σε συνεργασίες αλλά και στην καριέρα σου, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονικές όψεις με τον Άρη από τον Υδροχόο και τη Σελήνη από τον Σκορπιό.

Παρθένος

Η σωστή και γλυκιά επικοινωνία θα σε βοηθήσει σήμερα να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονικές όψεις με τον Άρη από τον Υδροχόο και τη Σελήνη από τον Σκορπιό. Επιστράτευσε την εσωτερική σου δύναμη για να βγεις νικητής σήμερα.

Ζυγός

Βάλε σε τάξη νομικά θέματα και ζήτα τη συμβουλή ανθρώπων που έχουν γνώση, με την Αφροδίτη σε αρμονικές όψεις με τη Σελήνη από τον Σκορπιό και τον Άρη από τον Υδροχόο. Οι σωστές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να μετριάσεις το άγχος σου και να αποτρέψεις τα όποια προβλήματα.

Σκορπιός

Ακόμα και αν προκύψουν εντάσεις, η αγάπη και η ψυχραιμία θα σε βοηθήσουν σήμερα να διορθώσεις τα προβλήματα στην οικογένειά σου, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονικές όψεις με τη Σελήνη από το ζώδιό σου και τον Άρη από τον Υδροχόο. Μπορείς να γλυκάνεις την ατμόσφαιρα αν το θελήσεις, παρόλες τις εντάσεις.

Τοξότης

Το ταίρι σου σήμερα σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα προκύψουν, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τη Σελήνη από τον Σκορπιό, αλλά και με τον Άρη από το Υδροχόο. Επικοινώνησε μαζί του, για να μπορέσεις να ξεφύγεις από το αδιέξοδο που νιώθεις.

Αιγόκερως

Η εργασιοθεραπεία μπορεί σήμερα να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις οποιαδήποτε νεύρα και εντάσεις μπορεί να προκύψουν, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονικές όψεις με τη Σελήνη από τον Σκορπιό και τον Άρη από τον Υδροχόο. Εστιάσου σε θέματα καριέρας για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Ζήτησε τη βοήθεια του ερωτικού σου συντρόφου για να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονικές όψεις με τον Άρη από το ζώδιό σου και τη Σελήνη από τον Σκορπιό. Θα είναι εκεί για να σε ακούσει και να σε ηρεμήσει, γλυκαίνοντάς σου την αρνητική προδιάθεση.

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονικές όψεις με τον Άρη από τον Υδροχόο και τη Σελήνη από τον Σκορπιό, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να περάσεις καλά μέσα στη θαλπωρή του σπιτιού σου, απολαμβάνοντας τη ζεστασιά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό