26.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Πριν συναινέσετε σε μία πρόταση που θα σας γίνει, μάλλον από το επαγγελματικό σας πεδίο, κερδίστε παραπάνω χρόνο στο να τη σκεφτείτε, μάθετε τις λεπτομέρειες.

Ταύρος

Πριν αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα στόχο μία καινούργια πρόταση ή μια φιλοδοξία, προσέξτε τα ψιλά γράμματα που υπάρχουν με σκοπό να σας παραπλανήσουν.

Δίδυμοι

Η περιέργεια έφαγε τη γάτα λέει μια ελληνική παροιμία κι αν προσπαθήσετε να μάθετε  κάποια θέματα που συνέβαιναν στο παρασκήνιο μην εκπλαγείτε λοιπόν.

Καρκίνος

Υποστηρικτές θα βρείτε στην συνέχεια των προσπαθειών σας στο να προωθήσετε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Κρατήστε όμως τις συμβουλές τους μυστικές για τώρα.

Λέων

Μερικά πράγματα από αυτά που λέτε ή θέλετε από τους άλλους, ίσως να μη λάβουν την προθυμία τους. Προσέξτε πως τα λέτε ή τα ζητάτε, ίσως δημιουργούν παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Τώρα θα έρθουν άνθρωποι να σας δώσουν τις ευκαιρίες να ανέλθετε επαγγελματικά και  θα σας βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Το στοίχημα είναι να κερδίσετε τελικά.

Ζυγός

Το ταλέντο σας να γίνεστε διπλωματικοί και να καταφέρνετε να συνθέτετε τα αντίθετα πνεύματα, θα σας βγάλει σήμερα από μια κατάσταση που σας δυσκολεύει .

Σκορπιός

Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε εκείνα που πρέπει να γίνουν και αφορούν την προσωπική σας εξέλιξη και αφήστε πίσω τα παλιά που δεν έχουν θέση στο σήμερα.

Τοξότης

Μην περιμένετε σήμερα να καταλάβουν τη δική σας λογική ή το σκεπτικό, σε κάποιες απαιτήσεις που θα έχετε από το εργασιακό ή οικογενειακό σας περιβάλλον .

Αιγόκερως

Αφήστε πίσω τους ανθρώπους που δε συμμορφώνονται με τις νουθεσίες σας, αν βλέπετε ότι τελικά συνήθως κάνουν το δικό τους. Υπηρετείστε με συνέπεια  τα “θέλω” σας.

Υδροχόος

Μην επιμείνετε άλλο, όταν εδώ και καιρό, κάτι που θέλατε, δεν εξελίσσεται με το χρόνο που πιστεύατε να αναπτυχθεί. Αφήστε το για αργότερα  θα είναι πιο καλά.

Ιχθύς

Ίσως μερικές φορές να γίνεστε περισσότερο ανυπόμονοι από όσο πραγματικά είστε. Κάποιες αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε θέλουν περισσότερες σκέψεις.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό