26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Μ.Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω, θέματα καριέρας αλλά και προσωπικού κύρους σε απασχολούν σήμερα. Με την ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο, βρίσκεις ισχυρούς συμμάχους σε καλούς φίλους και σε παρέες.

Ταύρος

Με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο, μπορείς να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστάνε στην εργασία σου. Θα πρέπει όμως να το κάνεις με απόλυτα νόμιμο τρόπο, με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω να σου ζητάει να το κάνεις, αφού πρώτα έχεις εξετάσεις όλες τις νομικές παραμέτρους.

Δίδυμοι

Με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε όψη σύγκρουσης με τον Ήλιο από τον Κριό, οικονομικά θέματα σε απασχολούν, ειδικά αυτά που αφορούν φίλους και γνωστούς. Προσπάθησε να τα λύσεις με ψυχραιμία και σύνεση, προτού πάρουν μεγάλη έκταση, αποφεύγοντας υπερβολές και εντάσεις.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, σήμερα ξεφεύγεις από την εξωστρέφεια και νιώθεις πιο δυναμικός, έτοιμος να περάσεις στην αντεπίθεση. Μην το παρακάνεις όμως, καθώς η ημέρα γενικότερα δεν ευνοεί τα μεγάλα ανοίγματα.

Λέων

Έμπιστοι συνεργάτες μπορούν σήμερα να σου δώσουν τα φώτα τους σε ότι προκύψει, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε όψη αρμονίας με τον Άρη από τον Υδροχόο. Η ημέρα κρύβει παγίδες, οπότε ξεχώρισε τους καλούς φίλους και συνεργάτες, που μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν.

Παρθένος

Με τον Άρη από τον Υδροχόο σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, φρόντισε όσο καλύτερα μπορείς εργασιακά θέματα και θέματα καριέρας, για να βγεις κερδισμένος σήμερα. Η ημέρα ευνοεί κινήσεις σε αυτούς τους τομείς, αρκεί να κινηθείς με σύνεση και ωριμότητα.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, προσπάθησε να γλυκάνεις την ατμόσφαιρα και να βγάλεις στην επιφάνεια τον ερωτικό σου εαυτό, για να αποτρέψεις οποιαδήποτε ένταση ή ακραία κατάσταση με το ταίρι σου. Δώσε αγάπη για να λάβεις αγάπη.

Σκορπιός

Τα πράγματα στον οικονομικό τομέα, ειδικά στα οικονομικά της οικογένειας βελτιώνονται, κάτι που σε βοηθάει να νιώσεις καλύτερα, με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο. Εκμεταλλεύσου τη βοήθεια της όψης για να βάλεις μια τάξη σήμερα και να λύσεις προβλήματα.

Τοξότης

Η σωστή επικοινωνία θα είναι αυτή που θα σε ορίσει ως νικητή σήμερα, ιδιαίτερα σε σχέση με τον ταίρι σου, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, αρκεί να είναι ώριμη, με σύνεση και προσοχή. Απέφυγε αλαζονικές συμπεριφορές και ανταγωνιστικά λόγια.

Αιγόκερως

Αν θέλεις να βγεις νικητής σε θέματα εργασιακά σήμερα, θα χρειαστεί να βγάλεις στην επιφάνεια όλη σου τη δυναμικότητα. Ευτυχώς η αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο, σε βοηθά να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση, ανεβάζοντάς σου την ψυχολογία.

Υδροχόος

Με τον Άρη από το ζώδιό σου σε αρμονική όψη με τον Αφροδίτη από τους Διδύμους, μπορείς να προχωρήσεις δυναμικά και να καταφέρεις πολλά σε όποιο τομέα βάλεις στόχους σήμερα. Ο ερωτισμός σου σε βοηθάει να ξεπεράσεις εμπόδια και να γοητεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου.

Ιχθύες

Η απομόνωση συνεχίζεται για όλους μας, αλλά εσένα σήμερα σου κάνει καλό, καθώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και ασχολείσαι με δημιουργικά πράγματα, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο. Όλο αυτό σε βοηθάει να συγκεντρωθείς και να χαλαρώσεις, συγκεντρώνοντας τις δυνάμεις σου.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό