26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Μ.Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω, σε συμβουλεύει να έχεις καλή διαχείριση της ενέργειας και της τσέπης σου γιατί θα σε προφυλάξει από μπελάδες και ζημιές που πιθανόν να προκύψουν στον επαγγελματικό ή προσωπικό σου χώρο. Μη δείξεις αφέλεια ή υπεραισιοδοξία σε οποιοδήποτε θέμα παρουσιαστεί. Προσοχή σε πάσης φύσεως υπερβολές γιατί ενδέχεται αργότερα να το μετανιώσεις.

Ταύρος

Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα σε κάνει να είσαι λίγο γκρινιάρης και να βλέπεις τα πράγματα που αφορούν την καριέρα σου με εγωιστική ματιά. Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να είσαι επιφυλακτικός σε οποιαδήποτε προσφορά δεχτείς από συγγενείς εξ αγχιστείας, είτε είναι οικονομικής φύσης είτε αφορά επέκταση άλλου είδους.

Δίδυμοι

Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω σε συμβουλεύει να είσαι προσεχτικός σε περίπτωση που κάποιος φίλος ζητήσει δανεικά. Να σκεφτείς δύο φορές πριν απαντήσεις και μην υπερεκτιμήσεις τις οικονομικές σου δυνατότητες στην προσπάθεια σου να τον εξυπηρετήσεις. Θα είναι επιζήμιο για τη τσέπη σου.

Καρκίνος

Η σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει με μια δυνατή συνεργασία. Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να ξοδέψεις όλη σου την ενέργεια για να καλύψεις δουλειά συνεργατών ή συναδέλφων σου. Απέφυγε να δεχτείς μια νέα συνεργασία σήμερα γιατί οικονομικά μπορεί να μην σε συμφέρει.

Λέων

Η δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο ίσως σου χαλάσει τη διάθεση γιατί κάποιος συνεργάτης σου θα προσπαθεί να βρει λάθη στη δουλειά σου. Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω σε προτρέπει να είσαι προσεχτικός στις διαδικτυακές συναλλαγές σου καθώς επίσης και στις επαγγελματικές σου επαφές  με το εξωτερικό οπότε θα χρειαστεί να αποφύγεις τυχόν απώλειες οικονομικής φύσης.

Παρθένος

Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τα παιδιά σου για οικονομικούς λόγους. Θα είναι αρκετά επίμονα με τη σύνοδο του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δεν θα κάνουν πίσω. Αποτέλεσμα του πείσματος και των δύο πλευρών θα είναι να τα βρείτε δύσκολα, αλλά μάλλον θα περάσει το δικό τους.

Ζυγός

Το σπίτι και η οικογένεια είναι η δύναμή σου αυτές τις δύσκολες μέρες και ο Δίας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο δείχνουν ξεκάθαρα αυτό. Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να ξοδέψεις περισσότερα από όσα αντέχεις για τη σύζυγο και το σπίτι. Προκειμένου να μην σπαταλήσεις ενέργεια διαφωνώντας μαζί της θα της κάνεις το χατίρι.

Σκορπιός

Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω θα σε υποχρεώσει να δώσεις όλη σου την ενέργεια σε θέματα που απασχολούν τα αδέλφια και τους συγγενείς σου.  Προτιμάς να βοηθήσεις είτε πρακτικά είτε οικονομικά προκειμένου να αποφύγεις την αρνητική κριτική τους.  Η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα τους κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς στις απαιτήσεις τους.

Τοξότης

Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό  με τον Δία από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να είσαι ιδιαίτερα ανοιχτοχέρης στη τσέπη σου προκειμένου να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου ή των παιδιών σου. Πρόσεχε μήπως  η υπερβολική σου γενναιοδωρία αποδειχθεί αρκετά επιζήμια στην πορεία.

Αιγόκερως

Η δυσαρμονική σύνοδος της Σελήνης και του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι το μεσημέρι θα σε κάνει λίγο γκρινιάρη σε απαιτήσεις που έχει η οικογένεια από εσένα. Παρ’ όλο που γενικά είσαι εγκρατής, η δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω θα βγάλει στην επιφάνεια τη γενναιοδωρία σου και τελικά θα καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού και των δικών σου ανθρώπων προκειμένου να τους δεις χαρούμενους.

Υδροχόος

Η Σελήνη με τον Κρόνο στο ζώδιο σου σήμερα σε κάνουν να έχεις αυτοέλεγχο και εγκράτεια και αυτό θα σου βγει σε καλό. Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να σπαταλήσεις όλη σου την ενέργεια στο τηλέφωνο και στις επικοινωνίες προκειμένου να καλύψεις κάποιες εσωτερικές σου ανάγκες.

Ιχθύες

Δυνατοί φίλοι θα σε στηρίξουν σήμερα, με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω, θα σε βάλουν στη δύσκολη θέση να ξοδέψεις περισσότερα από ότι υπολόγιζες, είτε χρηματικά είτε από την ενέργεια και τον χρόνο σου, για να πετύχεις κάποιο σκοπό ή στόχο που θέλεις να κατακτήσεις.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό