24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Astrotip ημέρας Μ.Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

–Και σήμερα εξακολουθεί να επηρεάζει τις ζωές μας το ακριβές τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό, που έγινε τη Μ. Τρίτη με τη σύνοδο που υπάρχει μεταξύ του Πλούτωνα και του Δία. Μας κάνει να αισθανόμαστε αμφίθυμοι, απογοητευμένοι, ενώ κάποια πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να τα βλέπουμε αποστασιοποιημένα, λόγω της ευαισθητοποιημένης ψυχολογίας μας, τα βιώνουμε με υπερβολή. Δίνει όμως σε 4 μερικές των περιπτώσεων εύκολες λύσεις, πνεύμα επεκτατικό και μια τάση να σπαταλήσουμε περισσότερα από εκείνα των δυνατοτήτων μας.

–Η Σελήνη βρίσκεται από τις πρώτες ώρες της ημέρας στον Υδροχόο και μας κάνει περισσότερο ευαισθητοποιημένους για τον συνάνθρωπό μας με έντονα αισθήματα αλληλεγγύης.

–Με τον Ερμή να βρίσκεται σήμερα στον Κριό, το εγώ και η άποψή μου θα προβάλλεται με έντονο και παρορμητικό τρόπο, ενώ θα είναι δύσκολη η κάθε διαπραγμάτευση όταν τα πνεύματα θα είναι τεταμένα.

–Η Αφροδίτη τώρα, βρίσκεται στους Διδύμους, ψάχνοντας τρόπους διαφυγής, Φλερτάρει και χρησιμοποιεί όλα τα επικοινωνιακά μέσα, που ευτυχώς στους καιρούς μας είναι πολλά, όπως το διαδίκτυο και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

–Ο Άρης πάλι από τον Υδροχόο, αποζητά την ανεξαρτησία του με δόκιμους και αδόκιμους τρόπους, παίρνοντας καμιά φορά ρίσκα με απερισκεψία.

–Ο Κρόνος που έχει μπει κι αυτός στον Υδροχόο, είναι δύσπιστος στην καλή προαίρεση των άλλων, μας κάνει πιο επιφυλακτικούς και συγκρατημένους, ως προς την εξωστρέφεια και τον αυθορμητισμό.

–Ο πλανήτης Ουρανός από τον Ταύρο φέρνει πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και μια αμηχανία απέναντι σε όλα όσα βιώνουμε και δεν είχαμε προβλέψει.

–Ενώ ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς μας ζητά να τα βρούμε πρώτα με τον εαυτό μας και να βγάλουμε από μέσα μας πιο ανθρώπινη και ευαίσθητη συμπεριφορά, ενισχύοντας την πνευματικότητά μας.

Ευνοημένοι της ημέρας: Παρθένοι Ιχθύς Λέοντες και οι Υδροχόοι κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο μισό του ζωδίου.

Καλό είναι να προσέχουν την αμφίθυμη συμπεριφορά τους οι Κριοί Ζυγοί Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι κυρίως του 3ου 10ημέρου.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό