26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Μ.Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Κάντε δημιουργική φασαρία και ξεσηκώστε και τους άλλους γύρω σας. Φορέστε το αποφασιστικό σας χαμόγελο και αγνοείστε ότι σας δημιουργεί αρνητικά αισθήματα.

Ταύρος

Οργανώστε, ένα πρόγραμμα που να βρίσκεται πιο κοντά σε όσα θα θέλατε να συμβαίνουν και θα έπρεπε να είναι όπως τα προστάζει η περίοδος των ημερών αυτών.

Δίδυμοι

Μη χάσετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε, ακόμα και με αφορμή ένα “χρόνια πολλά” με ένα άτομο που γνωρίζετε πως μπορεί να προωθήσει στόχους ή φιλοδοξίες σας.

Καρκίνος

Εάν δεν μπορείτε να χειριστείτε την κατάσταση με τρόπο διπλωματικό, θα ήταν καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από ότι σας δυσκολεύει, παρά να επιμείνετε στη δράση.

Λέων

Δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε, πως μερικά  καθημερινά πράγματα μπορούν να διευθετηθούν κάτω από τη δική σας οργανωτική μπαγκέτα. Βάλτε τους στη δουλειά.

Παρθένος

Το ότι είστε δημιουργικοί και ξέρετε να οργανώνετε τους άλλους στις ανάγκες του αντικειμένου που απασχολείστε, προσέξτε μόνο να μη φαίνεται ότι τους το επιβάλλετε.

Ζυγός

Μπορεί όλα και όλοι γύρω σας τις ημέρες αυτές να θέλουν κάτι μικρό ή μεγαλύτερο από εσάς, φροντίστε να ακούσετε τι σας ζητά και τι χρειάζεται πρώτα ο εαυτός σας.

Σκορπιός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, αποφύγετε να ακούτε ειδήσεις νέα κι ανθρώπους που σας προκαλούν αρνητική διάθεση και στην τελική σας χαλάν τη ψυχολογία.

Τοξότης

Προσπαθήστε να μην κατηγορείτε τους άλλους για ότι σας φταίει στη ζωή σας, γιατί μπορεί να πείτε λόγια που θα δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε λίγο αργότερα. Δείτε το.

Αιγόκερως

Ενισχύστε πεισματικά σχεδόν τη θέλησή σας, να λειτουργήσουν ρολόι όλα όσα χρειάζεται να γίνουν και απαιτούν οι ημέρες αυτές. Ζητήστε  βοήθεια όσων εμπιστεύεστε.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να διοχετεύσετε το έξυπνο πνεύμα σας σε πιο δημιουργικά πράγματα και κάντε την καθημερινότητά σας να πατάει σε πιο οργανωμένες βάσεις.

Ιχθύς

Το σίγουρο είναι, πως το μυαλό σας με τις υπεράριθμες σκέψεις σας, χρειάζεται διάλειμμα. Δώστε του το χρόνο να ξεκουραστεί και χαλαρώστε από  έντονους ρυθμούς.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό