26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Μ.Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Η δυσαρμονική όψη της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ερμή από το ζώδιό σου, σου ζητάει να είσαι πολύ προσεκτικός σε λόγια που λες στην εργασία σου, καθώς ναι μεν θες να ξεσπαθώσεις, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σκληρά λόγια, τα οποία ενδέχεται να σου στοιχειώσουν αργότερα.

Ταύρος

Με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο, μπορείς σήμερα να κανονίσεις χρέη ή να κάνεις διακανονισμούς, ειδικά αν αυτά τα χρέη προέρχονται από φίλους. Μη διστάζεις να ζητήσεις πίσω αυτά που δικαιωματικά σου ανήκουν.

Δίδυμοι

Με τον Δία και τον Πλούτωνα να συνυπάρχουν για ακόμη μια ημέρα στον Αιγόκερω, μπορείς να προχωρήσεις με δυναμικότητα σε θέματα οικονομικά, ειδικά σε κληρονομικά θέματα. Μην βιαστείς όμως, αλλά συμβουλέψου κάποιους ειδικούς πάνω στα θέματα αυτά.

Καρκίνος

Με τη συγκρουσιακή όψη της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ερμή από τους Διδύμους, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματικότητα και να μετρήσεις πολύ τα λόγια σου στον εργασιακό σου χώρο και σε ότι αφορά συνεργάτες, για να μην σου στοιχίσει αργότερα.

Λέων

Με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω σε δυσαρμονική όψη με τον Ερμή από τον Κριό, οτιδήποτε στραβό και αν γίνει στην εργασία σου, μην ξεσπάσεις. Ζήτησε τη βοήθεια ανωτέρων σου για να αντιμετωπίσεις χαοτικά σενάρια και τη δύσκολη επικοινωνία.

Παρθένος

Με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω σε δυσαρμονική όψη με τον Ερμή από τον Κριό, απόφυγε να βγάλεις τα εσώψυχά σου στο ταίρι σου σήμερα, γιατί θα τον κουράσεις ψυχολογικά. Διάλεξε άλλη ημέρα για να ανοιχτείς.

Ζυγός

Με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω σε όψη σύγκρουσης με τον Ερμή από τον Κριό, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τα λόγια σου στην οικογένειά σου, και ειδικά όσο αναφορά το ταίρι σου, καθώς μπορεί τα λόγια να είναι πολύ απότομα και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και εντάσεις.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω σε δυσαρμονική όψη με τον Ερμή από τον Κριό, μετακινήσεις αλλά και χαοτική επικοινωνία στην εργασία μπορεί να σου ταράξουν το νευρικό σου σύστημα, οπότε καλό είναι να προσπαθήσεις να μείνεις ψύχραιμος.

Τοξότης

Νιώσε πιο δυναμικά και επικοινώνησε με θάρρος με το ταίρι σου ή με συνεργάτες, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Η αυτοπεποίθηση αντανακλάται στους γύρω σου.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να εναρμονίζεται με τον Άρη από τον Υδροχόο, δείξε τη δυναμικότητά σου σε θέματα εργασιακά, για να βγεις νικητής. Προχώρα με αυτοπεποίθηση, μην επιτρέποντας στα προβλήματα να σε ρίξουν ψυχολογικά.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω σε δυσαρμονική όψη με τον Ερμή από τον Κριό, σήμερα είναι μια ημέρα για να απομονωθείς στο σπίτι σου, για να βρεις κάπως τον εαυτό σου. Όσο και αν θες να βγεις, καλό είναι να ησυχάσεις και να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν, πράγματα δημιουργικά.

Ιχθύες

Μην διεκδικήσεις με απότομο τρόπο χρήματα που μπορεί να σου χρωστάνε φίλοι, καθώς αυτό θα αποβεί μοιραίο για την μεταξύ σας σχέση. Προσπάθησε, με ωριμότητα, να διεκδικήσεις μεν ότι σου αναλογεί, αλλά κάνε το χωρίς φωνές και λόγια που πονάνε.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό