22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Astrotip ημέρας Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Το τι σας αρέσει και το τι δε σας αρέσει από την εξέλιξη της ζωής σας θα διαπραγματευτείτε με τον εαυτό σας κυρίως σήμερα. Πάρτε τις αποφάσεις σας όμως με ηρεμία.

Ταύρος

Μην αφήνετε το χρόνο να φεύγει. Χρειάζεται να κάνετε τις κατάλληλες επαφές με άτομα που μπορούν να προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Εντοπίστε τα.

Δίδυμοι

Μην πείτε όχι σε μία μικρή εκδρομή ή απόδραση, εάν σας προταθεί σήμερα από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα σας ανανεώσει ψυχολογικά κάτι που χρειάζεστε.

Καρκίνος

Ότι κι αν σκέφτεστε να κάνετε που να χρειάζεται για να αναπτυχθεί χρόνος, κρατήστε το ως απόφαση μονάχα για τον εαυτό σας. Μην κοινοποιήσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Λέων

Σε μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή ημέρα, ίσως σήμερα  να σας γίνει μία πρόταση που θα εμπεριέχεται και στις φιλοδοξίες σας.  Εξετάστε τη όμως με  πολύ λεπτομέρεια .

Παρθένος

Θέστε στον εαυτό σας τους επόμενους στόχους σας και την εβδομάδα που έρχεται κάνετε τις ανάλογες επαφές ώστε να τους προωθήσετε. Οργανωμένα και συγκεκριμένα.

Ζυγός

Μην επιμένετε να παραμείνετε στάσιμοι περιμένοντας μια εξέλιξη σε ένα θέμα που βλέπετε ότι έχει κολλήσει και δεν εξελίσσεται. Θέστε καινούργιους στόχους η ή πλάνα.

Σκορπιός

Μπορεί τον τελευταίο καιρό, να προτιμάτε να μείνετε σπίτι, σήμερα όμως αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός φίλου για έναν περίπατο ή μία μικρή απόδραση. Ωφελείστε.

Τοξότης

Μη σας τρομάζουν κάποιες αναμενόμενες συμπεριφορές που οξύνονται με αμετροέπεια απέναντί σας. Κάποιοι άνθρωποι, από καιρό έπρεπε να έχουν φύγει από τη ζωή σας.

Αιγόκερως

Εάν ο καιρός περνάει και δε βλέπετε να εξελίσσεται κάτι που περιμένατε, μην αφήνετε το χρόνο άλλο να ξοδεύεται. Σκεφτείτε και ασχοληθείτε με καινούργια ιδέα.

Υδροχόος

Έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά. Οι ευκαιρίες να εξελιχθείτε εκεί που σας ενδιαφέρει υπάρχουν. Αρκεί με τα σωστά αντανακλαστικά να τις κυνηγήσετε σήμερα.

Ιχθύς

Εννοείται ότι τους φίλους σας τους διαλέγετε, τους συγγενείς όμως όχι και αυτό σήμερα, ίσως να σας φέρει ένα μικρό πονοκέφαλο, από κάποια απαίτησή τους προς εσάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό