26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιό σου οπότε πόνταρε στην επικοινωνία σήμερα. Ο Ήλιος έχει επίσης περάσει στο ζώδιό σου, οπότε μπορείς να νιώσεις πιο εξωστρεφής σήμερα. Ο Δίας και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε βοηθούν για να ξεκινήσεις σχέδια στον τομέα της καριέρας σου.

Ταύρος

Η Σελήνη από τον Τοξότη σε ευνοϊκή όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε βοηθά να προχωρήσεις ερωτικά θέματα στον ερωτικό καθώς και στον εργασιακό τομέα. Φρόντισε όμως να διαχωρίζεις σωστά αυτούς τους δύο τομείς.

Δίδυμοι

Με την συνύπαρξη του Δία και του Πλούτωνα για μια ακόμα ημέρα στον Αιγόκερω σε αρμονική όψη με τη Σελήνη από τον Τοξότη, η λέξη κλειδί είναι τα χρήματα. Οικονομικά και κληρονομικά θέματα ενδέχεται να σε απασχολήσουν σήμερα, οπότε φρόντισε τέτοιου είδους θέματα να μη σου ρίξουν την ψυχολογία.

ΚαρκίνοςΗ Σελήνη από τον Τοξότη εναρμονίζεται σήμερα με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω οπότε μπορείς να κανονίσεις οποιεσδήποτε οικονομικές συμφωνίες θες με τους συνεργάτες σου, αρκεί να αποφύγεις δια ροπάλου τις υπερβολές και τα αισιόδοξα σενάρια.

Λέων

Σήμερα είναι μια καταπληκτική ημέρα για να επικοινωνήσεις με τον έρωτά σου και να εκδηλώσεις την αγάπη σου, με τη Σελήνη από τον Τοξότη να εναρμονίζεται με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Πρόσεχε όμως να μην παραμελήσεις τυχόν εργασιακές υποχρεώσεις.

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με την οικογένειά σου και να απολαύσεις τη θαλπωρή και την ασφάλεια του σπιτιού σου, γεμίζοντας την ψυχή σου, με τη Σελήνη από τον Τοξότη να εναρμονίζεται με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Ζυγός

Με τη Σελήνη από τον Τοξότη σε ευνοϊκή όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, απέφυγε τις επικοινωνιακές υπερβολές, για να μην υποπέσεις σε λάθη, αλλά χρησιμοποίησε τον πιο επικοινωνιακό εαυτό για να βγεις νικητής σε όσους τομείς διαλέξεις να δώσεις μάχες.

Σκορπιός

Η ψυχολογία σου ανεβαίνει καθώς τα οικονομικά σου βελτιώνονται, με τη Σελήνη από τον Τοξότη να εναρμονίζεται με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μεγάλη προσοχή όμως χρειάζεται σε περιττά έξοδα.

Τοξότης

Εάν καταφέρεις να είσαι ώριμος και ισορροπημένος και να επικοινωνήσεις σωστά τα θέλω σου, τότε η αρμονική όψη της Σελήνης από το ζώδιό σου με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων τη σημερινή ημέρα.

Αιγόκερως

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία σήμερα, με τη Σελήνη από τον Τοξότη να εναρμονίζεται με τον Δία και τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, για να αποφορτιστείς, βοηθώντας τον εαυτό σου να χαλαρώσει και να γεμίσεις ξανά τις μπαταρίες σου.

Υδροχόος

Τα καλά σου φιλαράκια σήμερα θα σου γεμίσουν την ψυχή, οπότε επικοινώνησε μαζί τους, για να ξανανιώσεις καλύτερα μέσα σου, με τη Σελήνη από τον Τοξότη σε αρμονική όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Ιχθύες

Η Σελήνη από τον Τοξότη σε αρμονική όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε βοηθάει σήμερα να κινηθείς δυναμικά στην καριέρα σου, αλλά από την άλλη σου λέει να προσέξεις τις υπερβολές και τα υπεραισιόδοξα σενάρια.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό