20 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Astrorip ημέρας Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Μπορεί να ακούσετε πολλά ταξίματα τις ημέρες αυτές, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο. Δεν είναι όμως όλα όπως θα φαίνονται. Δείτε το.

Ταύρος

Επαφές συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, αφήστε τις για λίγο αργότερα, όταν το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα γνωρίζετε καλύτερα το ποιες δυνατότητες σας δίνονται σ αυτό

Δίδυμοι

Η μέρα σας φέρνει τόσες υποχρεώσεις που χρειάζεται να τις καλύψετε που πραγματικά δε θα ξέρετε από που να αρχίσετε. Ξεκινήστε λοιπόν κυρίως από τα απαραίτητα .

Καρκίνος

Πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε σήμερα τα όνειρά σας. Βάλτε καινούργιους στόχους, και κυνηγήστε τις φιλοδοξίες σας. Κάτι καινούργιο ξεκινά με έξυπνο τρόπο.

Λέων

Σήμερα και αύριο καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας, το τι ακριβώς θα ζητήσετε να πάρετε από το εργασιακό σας περιβάλλον προκειμένου να ικανοποιηθείτε.

Παρθένος

Προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας σήμερα, αφού από αφηρημάδα μπορεί να αντιμετωπίσετε μικροτραυματισμούς, Αισιοδοξείτε τα καλύτερα ήρθαν!

Ζυγός

Με επικοινωνιακή ικανότητα τονισμένη σήμερα, κάντε τις επαφές εκείνες που χρειάζονται  να προωθήσουν λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Ξεκινήστε τώρα .

Σκορπιός

Πιο διπλωματικούς σε εκείνα που θέλετε να ζητήσετε από τους άλλους, σας ζητά η μέρα αυτή. Κατεβάστε τους τόνους της φωνής σας και ελιχθείτε στην έκφραση σας .

Τοξότης

Πάρτε χαρτί και μολύβι και σχεδιάστε τους επόμενους στόχους σας. Εάν βρίσκονται στο επαγγελματικό σας πεδίο, βρείτε ανθρώπους που έχουν δύναμη να σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους με τρόπο διπλωματικό, σε κάποιες σοβαρές σχέσεις σας, όταν δείτε ότι κάποιοι δικοί σας συνεργάτες και μη παρεκκλίνουν .

Υδροχόος

Προτάσεις που σας έχουν γίνει αρκετό καιρό πριν και για τους δικούς σας λόγους δεν ανταποκριθήκατε, μήπως να τις επανεξετάσετε; Κάντε λοιπόν απαραίτητες επαφές.

Ιχθύς

Μην κάνετε στους άλλους, ότι δε σας αρέσει να σας κάνουν αυτοί. Κι επειδή σήμερα ίσως να είστε λίγο παραπάνω πεισματάρηδες , μετριάστε το γιατί θα έχετε συνέπειες

 

Από την Πηνελόπη Φώφη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό