18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Astro-Μηνύματα από 26/4 – 3/5/2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τον πλανήτη Ερμή που από τη Δευτέρα περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει ως τις 11 Μαΐου, τον όγκο των πληροφοριών που ούτως ή άλλως δεχόμαστε, θα δυσκολευτούμε να τον διαχειριστούμε.

Η σκέψη γίνεται πιο αργή το ίδιο και η προθυμία να βρούμε τρόπους ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τις αποφάσεις που χρειάζεται. Στα μέσα της εβδομάδας, θα συναντήσει τον πλανήτη Ουρανό, όπου εκεί ίσως η διαχείριση του λόγου, οι ή τρόποι που επικοινωνούμε με τους άλλους, να διέπονται από ένταση.

Όμως είναι ένα καλό διάστημα, ώστε να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας και να μας καταλάβουν, ακόμα κι εκείνες που μοιάζουν ασυνήθιστες ή εκκεντρικές και σε άλλες εποχές, δε θα βρίσκαν ανταπόκριση.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. 

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι 

*Κριοί, τα οικονομικά σας θέματα πρέπει να διαχειριστείτε την εβδομάδα αυτή, με περισσότερη σύνεση, αφού φαίνεται ότι θα πρέπει να καλύψετε κάποιες έκτακτες δαπάνες, ή υποχρεώσεις που τρέχουν άμεσα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, στον εργασιακό σας χώρο να υπάρξουν ανατροπές ή ανακατατάξεις, που μπορεί να σας δημιουργήσουν ανασφάλεια λόγω της θέσης σας. Κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν, φίλοι, συνεργάτες, συμφοιτητές, ή ακόμα και ερωτικές επιστροφές, έρχονται και επανεξετάζονται ως σχέσεις εκ νέου. Από αυτά τα άτομα έρχονται τώρα για να μείνουν.

*Ζυγοί, τόσο η εβδομάδα αυτή, όσο και η συνέχεια του μήνα, θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους από το παρελθόν, φίλους συνεργάτες ή ακόμα και παλιούς σας έρωτες. Ίσως μάλιστα κάποιες σχέσεις τέτοιες να μετατραπούν. Ένα φιλικό πρόσωπο να γίνει ο νέος σας συνεργάτης, ένας συνεργάτης σας να σας φέρει μια καινούργια ιδέα, ή ένας έρωτας που κάποτε έκανε τον κύκλο του αλλά έληξε άδοξα, να αναζωπυρωθεί. Το σίγουρο είναι ότι δε θα πλήξετε καθόλου και μάλιστα κάποιοι άνθρωποι από το χτες, θα έρθουν στη ζωή σας για να μείνουν. Βελτιώνεστε ψυχολογικά.

*Καρκίνοι, ασφαλώς και σας απασχολεί η επαγγελματική σας εξέλιξη, αν και αστρολογικά δεν χρειάζεται να φοβάστε, αφού έτσι κι αλλιώς θα έχετε αναγνώριση και επαγγελματική άνοδο. Όμως δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να ακούσετε ερωτικές εξομολογήσεις ή ο φτερωτός θεός, να σας προκαλέσει με τρόπο ξαφνικό κι αναπάντεχο και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένατε. Ίσως μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις, να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας, ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν. Ευνοούνται καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες. Προωθούνται οι ιδέες σας.

*Αιγόκεροι, ένα ευχάριστο ξάφνιασμα μπορεί να αισθανθείτε την εβδομάδα αυτή, σχετικά με μια απροσδόκητα θετική εξέλιξη που θα έχετε, είτε σε επίπεδο επαγγελματικό-οικονομικό, αλλά παίζει δυνατά να σας συμβεί και κάτι δυνατά ερωτικό. Η καθημερινότητά σας αποκτά καινούργια  ενδιαφέροντα, ενώ θα έρθετε σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που θα μοιραστείτε σκέψεις προβληματισμούς και όνειρα. Νέες φιλίες και συνεργασίες θα δημιουργηθούν. Καινούργιες δραστηριότητες μπαίνουν στη ζωή σας και την ανανεώνουν. Σκεφτείτε θετικά & ερωτευτείτε εκ νέου.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, επαγγελματικές οικονομικές αλλά κυρίως συναισθηματικές, είναι οι ανάγκες εκείνες που θα θέλετε να καλύψετε, για να αισθανθείτε περισσότερο ισορροπημένοι μέσα σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα το διάστημα αυτό, να δυσκολευτείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα αφορούν την προσωπική σας κατάσταση και την ερωτική σας ζωή. Μια ιδέα ή μια πρόταση για μελλοντική συνεργασία είναι πιθανή να σας προταθεί. Προσέξτε όμως τα ψιλά γράμματα τους όρους της και κυρίως το τι θα σας ζητηθεί να διαθέσετε. Μπορεί το κόστος να είναι μεγαλύτερο από το κέρδος.                                                                                                                                                                                                                                                                      *Σκορπιοί, εάν με κάποιους δικούς σας ανθρώπους ή στενούς συνεργάτες σας, τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεστε να τα βρείτε, καλύτερα θα ήταν την εβδομάδα αυτή, αντί να προσπαθήσετε να βρείτε ταύτιση στις απόψεις σας, να αποστασιοποιηθείτε. Δεν χρειάζονται οι διαξιφισμοί που μπορεί να σας φέρουν ρήξεις. Μπορεί αυτό να συμβεί και σε επίπεδο ερωτικό, που αντί να ρίχνετε γέφυρες να γκρεμίζετε κάθε προοπτική στο να εξομαλύνετε τη σχέση σας. Μία αφορμή, μία ευχάριστη είδηση ή κάποια θετική έκβαση σε μια εξέλιξη που περιμένατε, θα αλλάξει προς το καλύτερο τη διάθεσή σας. 

*Λέοντες, για αρκετό χρονικό διάστημα, έχετε προσπαθήσει να δώσετε το καλύτερο κομμάτι σας για να βελτιώσετε την καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Τώρα θα σκεφτείτε, εάν τελικά αυτό σας αναγνωρίζεται, ποιες συνεργασίες θα ενισχύσετε περισσότερο και ίσως να διακόψετε κάποιες που τελικά δεν απέδωσαν με τον τρόπο που θα σας ικανοποιούσαν. Περίοδος κατάλληλη για να βρείτε σύμμαχους που να προωθήσουν τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Τέλος, για κάποιους από εσάς δεν αποκλείεται να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν και αναζωπυρώσεις !!!

*Υδροχόοι, εάν αναθεωρήσετε το πως τα βλέπατε μέχρι σήμερα ορισμένα θέματα που αφορούσαν τον τομέα των ερώτων σας, τους δημιουργικούς σας στόχους και τον τρόπο που κυνηγούσατε τα όνειρά σας, τότε σίγουρα θα βρείτε και την έμπνευση να τα ακολουθήσετε με άλλες τακτικές. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία, να ρίξετε γέφυρες και να διορθώσετε σχέσεις που είχαν διαταραχτεί στο παρελθόν αλλά εξακολουθούν ορισμένες από αυτές, να θεωρούνται ακόμα αξίες για τη ζωή σας. Θέματα ίσως να δημιουργηθούν στο σπίτι και την οικογένεια. Φροντίστε να μην τραβήξετε στα άκρα.

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, η εβδομάδα αυτή θα σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, να βρείτε συμμάχους ή ανθρώπους ικανούς να προωθήσουν το έργο και τις ιδέες σας, να κάνετε νέες φιλίες διευρύνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Ότι σχέδια κι αν έχετε καλό θα ήταν να τα κρατήσετε προς το παρόν για τον εαυτό σας. Είναι μια εποχή, που μπορεί να δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο που θα σχολιάζει τις επιλογές σας. Αν το αντιληφθείτε προσπαθήστε να μην εμπλακείτε και κυρίως εξετάστε τις επόμενες κινήσεις σας κρατώντας ασφαλείς αποστάσεις.

*Τοξότες,σίγουρα οι εργασιακές εξελίξεις ή οι ανακατατάξεις που θα συμβούν και η έκβαση μιας πηγής που ενισχύει το εισόδημά σας, θα σας προβληματίσει το διάστημα αυτό. Ενώ δεν αποκλείεται κάποια θέματα που περιμένατε καιρό τα αποτελέσματά τους, να καθυστερήσουν ακόμα, με αποτέλεσμα να ενισχύσουν τις ανησυχίες σας. Εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ακόμα και αν αυτό γίνεται μόνο μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης, γιατί εκεί θα γνωρίσετε τους επόμενους συνεργάτες σας, ή θα βρείτε έδαφος να προωθήσετε  κάποιες ιδέες σας.

*Παρθένοι, με μία ιδιαίτερη ευαισθησία, κάποιοι από εσάς, θα έχετε την τάση την περίοδο αυτή, να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις. Να επενδύετε συναισθηματικά με αμετροέπεια, σε ορισμένα άτομα που ίσως και να το εκμεταλλευτούν. Εάν υπήρχαν κάποια σχέδιά σας που λόγω των περιορισμών είχαν μείνει στη μέση, τώρα θα μπορέσετε να τα δρομολογήσετε. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχετε μια πιο δημιουργική διάθεση και να βάλετε μπροστά νέες ιδέες, βρίσκοντας μάλιστα και τους κατάλληλους ανθρώπους που θα έχουν τη δύναμη να σας τις προωθήσουν. 

*Ιχθύες, ίσως τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, να δυσκολευτείτε να εκφράσετε εκείνα που θέλετε, τόσο στους δικούς σας ανθρώπους, όσο και σε συνεργάτες σας. Προσέξτε μόνο την περίπτωση να υπάρχουν καθυστερήσεις στο έργο σας, ή στα καθήκοντα που έχετε αναλάβει, εργασιακά και μη, γιατί μπορεί οι άνθρωποι που στηρίζονται σε σας να αντιδράσουν. Συναντήσεις μπορεί να έχετε από το παρελθόν, φίλων ή ανθρώπων που έχετε συνεργαστεί. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, δεν αποκλείεται τώρα με το σύντροφό σας να αποφασίσετε να την πάτε μπροστά.

/p>

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό