19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Astro-Μηνύματα από 19/4 – 26/4/2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Πέμπτη 23 Απριλίου, πραγματοποιείται  η Νέα Σελήνη, σημαντική στιγμή για να θέσουμε στον εαυτό μας ποιο θα είναι το επόμενο νέο μας ξεκίνημα, σε μια εποχή που όλα αλλάζουν ανατρέπονται και η εξέλιξή τους είναι δύσκολο να προβλεφθεί.

Το σίγουρο είναι, ότι χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία να αναθεωρήσουμε τους στόχους που είχαμε βάλει και να επινοήσουμε τους τρόπους που έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες θα προσηλωθούμε στο να κάνουμε πιο συγκεκριμένα εκείνα που για εμάς είναι  σημαντικά και το πως θα τα προωθήσουμε.

Ίσως πρέπει παραβλέποντας τις δυσκολίες, να σχηματοποιήσουμε στο μυαλό μας, το πως θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε ακόμα κι αν οι συνθήκες που επικρατούν, εξακολουθήσουν να ισχύουν.

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη για να μας δείξει το δρόμο, με τέτοιο τρόπο, ώστε να δούμε, ότι ακόμα και τα ανυπέρβλητα ξεπερνιούνται αρκεί να διώξουμε από την ψυχή και το μυαλό μας, κάθε τι που μας φοβίζει, μας τρομοκρατεί, δε μας αφήνει να ονειρευτούμε, τη ζωή όπως εμείς  θέλουμε, τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για εκείνους που νοιαζόμαστε.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. 

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι 

*Κριοί, ο υποχρεωτικός εγκλεισμός και η απομόνωση σας δημιουργεί την ανάγκη να θέλετε να δείτε πως κάτι επιτέλους αλλάζει. Οι διαφυγές είναι λίγες κι όλα δείχνουν εκνευριστικά ίδια. Έτσι ίσως να έχετε τη διάθεση, να ξοδέψετε κάποια χρήματα, κάνοντας ψώνια μέσα από το διαδίκτυο, ή να επενδύσετε σε κάτι, που λίγο αργότερα θα ανακαλύψετε ότι δεν αποδίδει όπως φανταστήκατε. Στους καιρούς όμως που ζούμε, αυτό που θα σας έδινε μεγαλύτερη ασφάλεια, είναι η καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Τίποτα δε σας εμποδίζει να ονειρευτείτε και να έρθετε πιο κοντά  στους στόχους και τις επιθυμίες σας. Συνεχίστε να διατηρείτε το θάρρος και την επιμονή σας. 

*Ζυγοί, παρορμητικές αποφάσεις μπορεί να πάρετε τις ημέρες αυτές για όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, για συνεργάτες, ή τους δικούς σας “άλλους” τις σχέσεις σας τις διαπροσωπικές γενικότερα. Θα βιώνετε με συναισθηματική υπερβολή, εκείνα που παίρνετε ή δεν παίρνετε τελικά από τους άλλους, ενώ καταπιεσμένα απωθημένα θα ζητούν από εσάς εκτόνωση με επιμονή να αποτινάξουν την καταπίεση. Απογοήτευση θα πάρετε από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον εργασιακό σας χώρο, αφού θα υποτιμήσει την προσφορά και το έργο σας. Ελέγξτε το τι απορροφάτε συναισθηματικά από το περιβάλλον και μη γίνεστε ευάλωτοι στην κάθε άποψη που σας εκφράζεται. 

*Καρκίνοι, μπορεί γύρω σας να βλέπετε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα με κατήφεια φόβους και ανασφάλειες, εσείς όμως, έχοντας κάνει ήδη αντισώματα αφού για πολλά χρόνια βρεθήκατε απέναντι στις δυσκολίες, θα έχετε τονισμένη την αυτοπεποίθησή σας. Δεν είναι όμως σωστό, να υποτιμάτε τα συναισθήματα των άλλων, γιατί μπορεί να πάρετε πρωτοβουλίες διαχείρισης της ζωής τους και της ζωής σας, χωρίς να σας ζητηθεί. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, είτε απέναντι σε συνεργάτες, είτε μέσα στην οικογένειά σας και να θυμάστε ότι δεν τα ξέρετε όλα. Κρατήστε το καλό ή το σωστό για τον εαυτό σας και προσέξτε να μην εκτεθείτε στο περιβάλλον σας.

*Αιγόκεροι, θέματα με τις πολύ στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα αντιμετωπίσετε από τα μέσα της εβδομάδας αυτής, ιδίως αυτές που έχετε πάρει ήδη το μήνυμα ότι νοσούν. Η ερωτική και αισθηματική σας ζωή, δέχεται πιέσεις και σε κάποιες των περιπτώσεων, μπορεί και να νοσεί. Βγάλτε από τη ζωή σας, τους ανθρώπους εκείνους που ενώ με την παρουσία τους, θα έπρεπε να σας έδιναν έμπνευση, τώρα λειτουργούν πλέον προβληματικά. Στην περίπτωση που το διάστημα αυτό είστε μόνοι, μπορεί ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας, να ανατρέψει γενικότερα τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τη ζωή σας, να σας δώσει φτερά την έμπνευση αλλά και τη δύναμη να τα αλλάξετε όλα.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι 

*Ταύροι, το σημαντικό μήνυμα της εβδομάδας αυτής, είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας & να καλλιεργήσετε το συναίσθημα της ησυχίας μέσα σας. Ακόμα κι αν όλα γύρω σας μοιάζουν να ανατρέπονται & ν αλλάζουν με τρόπους δύσκολους στο να τους συνηθίσετε, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι & τα δύσκολα, συμβαίνουν για το καλό σας. Ναι, υπάρχουν περιθώρια αλλαγών στη ζωή σας, αρκεί να αλλάξετε κι εσείς την οπτική που είχατε σ αυτή. Νέες ιδέες  προτάσεις, ή ευκαιρίες εξέλιξης θα σας παρουσιαστούν. Αν κάτι από αυτές σας τραβήξει την προσοχή, πριν τις ακολουθήσετε, μάθετε ενημερωθείτε & ύστερα να αποφασίστε τη δρομολόγησή τους. 

*Σκορπιοί, με αποκαλύψεις μυστικών που δεν τις περιμένατε, μιλάει η Νέα Σελήνη για εσάς κυρίως που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερα του ζωδίου, ενώ θα υπάρξουν ώρες και στιγμές, όπου η συμπεριφορά σας θα διέπεται από εκρηκτικότητα και αμφιθυμία. Αυτό σημαίνει, ότι ο λόγος σας θα χρωματίζεται από αμετροέπεια και ίσως να πείτε λόγια που όχι μονάχα θα πάψουν να εισακούονται αλλά δε θα μπορέσετε αργότερα να τα ανακαλέσετε. Άρα εάν δε ρίξετε τους ρυθμούς των εκνευρισμών σας, κινδυνεύετε να απομονωθείτε, ακόμα και από ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας αγαπούν. Οι συνθήκες και οι καταστάσεις είναι τόσο τεταμένες και οι αντοχές όλων μας ελαχιστοποιούνται. 

*Λέοντες, η στασιμότητα των ημερών και κάποιοι στόχοι ή όνειρα που έχουν μπει στον πάγο λόγο του υποχρεωτικού εγκλεισμού που συμβαίνει, θα σας κάνει να νιώσετε κάποιες στιγμές, ότι οι προσπάθειες και ο κόπος που κάνατε τόσον καιρό, στο να δείτε να αλλάζει προς το καλύτερο η καριέρα σας αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας. Κάτι που ίσως σας φτάσει σε επίπεδα αγανάκτησης ή απογοήτευσης. Μην ψάχνετε να βρείτε τις αιτίες που σταμάτησε προσωρινά αυτή η εξέλιξη που τόσο πασχίσατε και μην έρθετε σε αντιπαράθεση με ανωτέρους ή ανθρώπους που σας είπαν πως θα σας υποστηρίξουν. Μην πάρετε επίσης το ρίσκο να κάνετε κάποια ανοίγματα αναζητώντας νέες συνεργασίες. 

*Υδροχόοι, να τα βάλετε με όλους και με όλα θα νιώθετε την ανάγκη την εβδομάδα αυτή, είτε σε εργασιακό, είτε σε προσωπικό επίπεδο και να επαναστατήσετε απέναντι σε ότι σας καταπιέζει. Αυτή μάλιστα θα είναι μία αίσθηση που θα τη νιώσετε ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Στην αντίθετη περίπτωση, κάποιοι θα αισθανθείτε ακυρωμένοι, από τις συνθήκες και τις καταστάσεις, ενώ ως ένα βαθμό θα βιώνετε καταθλιπτικά συναισθήματα. Γενικότερα η ψυχολογία των περισσότερων Υδροχόων θα είναι ή του ύψους, ή του βάθους. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους ανθρώπους που θέλετε να υπάρχουν κοντά σας, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε και τη δική τους αντίδραση. 

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες 

*Δίδυμοι, μην ψάχνετε να βρείτε τις αιτίες για το τι έφταιξε στο να δυσκολεύεστε σήμερα να ελιχθείτε, στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις που απαιτούν άμεσες λύσεις από εσάς. Την εβδομάδα αυτή, οι οι σκέψεις σας θα δέχονται κύματα έντασης και το μυαλό σας επηρεαζόμενο συναισθηματικά, δε θα είναι καθαρό. Καταπιεσμένα απωθημένα που θα ζητούν επίμονα εκτόνωση, θα εκφραστούν μέσα από τη συμπεριφορά σας στους άλλους κι εδώ καλό θα ήταν, να προσέξετε την παρόρμηση αυτή, γιατί μπορεί να πείτε και να κάνετε πράγματα που λίγο αργότερα αν τα αναθεωρήσετε, δε θα μπορέσετε να τα ανακαλέσετε.  Κάντε θετικές σκέψεις, φροντίστε τον εαυτό σας. 

*Τοξότες, όλο και λιγότερο μπορετός θα γίνεται ο εγκλεισμός και η απομόνωση που βιώνετε,με αποτέλεσμα να αντιδράτε σε ανθρώπους και καταστάσεις, απρόβλεπτα. Με περιορισμένες διαφυγές, ίσως τώρα να χρεώσετε το ότι σας φταίει στους άλλους,με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να διαρραγούν σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις, φιλίες ή συνεργασίες. Χρησιμοποιείστε το έμφυτο ταλέντο που διαθέτετε, της επικοινωνίας, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο,ώστε να κάνετε κάποιες επαφές που θα σας βοηθήσουν από το να αποκτήσετε νέους φίλους και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, έως και να μπορέσετε να προωθήσετε κάποιες ιδέες σας, όπου μέσα από κει θα βρουν πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθούν. 

*Παρθένοι, ευτυχώς ακόμα και στους καιρούς της ανασφάλειας που ζούμε, εσείς θα εξακολουθήσετε να διατηρείτε το έμφυτο ταλέντο να αναπρογραμματίζετε τη ζωή σας με οργανωμένο σχεδιασμό, όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Όμως θα χρειαστεί να αλλάξετε λίγο την οπτική που βλέπετε τα πράγματα και να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές και το δρόμο που θα ακολουθήσετε από δω και στο εξής. Κάντε ξεκάθαρα στον εαυτό σας τα “θέλω” σας και επινοήστε τους τρόπους που θα φτάσετε ως εκεί, ακόμα και αν χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις πρακτικές στρατηγικές σας. Θα τα καταφέρετε, εάν εμπλουτίσετε τις γνώσεις, μάθετε από την εμπειρία σας και εκσυγχρονίσετε την αντίληψή σας. 

*Ιχθύες, παρ ότι δε φημίζεστε για τις εξάρσεις στη συμπεριφοράς σας, ιδίως απέναντι σε συνεργάτες ή ανθρώπους που συμπορεύονται μαζί σας, την εβδομάδα αυτή, μπορεί να φερθείτε με τέτοιο τρόπο, που να κριθείτε αυστηρά για τις πράξεις και τα λόγια σας. Οι αντοχές όλων μας τείνουν να εξαντληθούν, λόγω των εγκλεισμών και της απομόνωσης που βιώνουμε και άρα για ότι θέλετε να περάσετε στο περιβάλλον σας, κάντε το με πιο διπλωματικό τρόπο. Όμως θα υπάρξουν και στιγμές που θα ονειρευτείτε νέους στόχους και φιλόδοξες προοπτικές, που όμως προς το παρόν απλά σκεφτείτε τις και μην αποφασίσετε να προχωρήσετε, εάν πρώτα δεν μάθετε, πάρετε πληροφορίες και ενημερωθείτε κατάλληλα.

/p>

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό