21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Astro-Μηνύματα από 12/4 – 19/4/2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί τα πράγματα να μην τα φέρνει η ζωή όπως θα τα θέλαμε, ή όπως τα προϋπολογίζουμε, δε σημαίνει όμως ότι ακυρώνεται η συνέχειά της μαζί με τη θέλησή μας να την κάνουμε πιο μπορετή ή καλύτερη.

Το μυστικό βρίσκεται στο ότι μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη και αισιοδοξία από τα μικρά απλά καθημερινά πράγματα, να τα βρούμε με τον εαυτό μας και να αλλάξουμε αν χρειαστεί τον τρόπο της σκέψης  μας, προκειμένου να φτάσουμε σε ένα καλύτερο “αύριο”. Βομβαρδιζόμαστε με έναν όγκο αρνητικών ειδήσεων που μας γεμίζει ανασφάλεια, ενώ βρισκόμαστε περιορισμένοι σε ένα χώρο, που έστω και αν μας είναι οικείος, ακινητοποιεί και εγκλωβίζει το πνεύμα μας, στο μοτίβο της απομόνωσης που βιώνουμε.

Έξω όμως η Άνοιξη είναι σε πλήρη εξέλιξη. Γεμάτη φως και χρώματα. Γεμάτη δημιουργία και όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν τη σταματά. Ας τη μιμηθούμε πνευματικά και δημιουργικά. Ας σχεδιάσουμε ποια θα ήταν εκείνα τα πρώτα που θα κάνουμε, μόλις λήξει το διάστημα της καραντίνας. Αυτά που ονειρευόμασταν για χρόνια και τα αφήσαμε  στη μέση, ή  απραγματοποίητα γιατί τα θεωρήσαμε δευτερεύοντα.

Εκείνα τα μικρά αλλά σημαντικά πράγματα, που κάνουν τη ζωή ομορφότερη σε εμάς,  ή στους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε. Επικοινωνήστε με αισιοδοξία και εμψυχώστε ο ένας τον άλλο. Κάντε μαζί όνειρα. Διώξτε την κατήφεια με κάθε τρόπο. Αντισταθείτε σε κάθε αρνητικό που σας μπλοκάρει. Η ζωή μπορεί να δυσκόλεψε αλλά εξακολουθεί να είναι ωραία. Καλή Ανάσταση.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, το άγχος η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα του διαστήματος που διάγουμε, δεν μπορεί να σας αφήσει ανεπηρέαστους. Κατά συνέπεια θα αισθάνεστε μια έντονη αμφιθυμία που θα την εκφράζετε στο περιβάλλον σας άλλοτε με ένταση κι άλλοτε με μελαγχολία, ειδικά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Θέματα εργασιακά και οικονομικής διαχείρισης, υποχρεώσεις που τρέχουν και ζητούν κάλυψη σας φέρνουν σε αδιέξοδα  Όμως φαίνεται ότι κάποιες επαφές μηνύματα ή τηλεφωνήματα που θα κάνετε, θα αλλάξουν θετικά τη διάθεσή σας, αφήνοντας  για λίγο πίσω, τις  έννοιες και τα προβλήματα που σας απασχολούν. Δεν αποκλείεται, ένας  έρωτας να γίνει για σας η κινητήριος δύναμη. 

*Ζυγοί, η αρχή της εβδομάδας αυτής, ίσως σας φέρει κάποιες εντάσεις, τόσο στον οικογενειακό σας χώρο, όσο και ανάμεσα σε σας και κάποιους συνεργάτες σας. Ίσως μάλιστα δοκιμαστούν την περίοδο αυτή, ορισμένες σημαντικές για τη ζωή σας διαπροσωπικές σχέσεις. Επίσης μπορεί να δεχτείτε προτάσεις που να αισθανθείτε απροθυμία στο να τις ακολουθήσετε και ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα λειτουργούσατε συγκαταβατικά, τώρα μπορεί να αντιδράσετε έντονα, με αποτέλεσμα ο διπλωματικός σας λόγος να πάει περίπατο και να γίνετε αδιαπραγμάτευτοι.  Βγείτε από τη διάθεση αυτή και αποδράστε με τρόπους που σας ευχαριστούν. Διαδικτυακές επαφές ερωτικού περιεχομένου που θα κάνετε, θα σας αναπτερώσουν.

*Καρκίνοι, άνθρωποι του σπιτιού των παραδόσεων και της οικογένειας, θα φροντίσετε τις ημέρες αυτές, να κάνετε ότι μπορείτε ακόμα και αυτοσχεδιάζοντας, προκειμένου να περάσετε όμορφα στο περιβάλλον που ζείτε εσείς και όσοι νοιάζεστε. Προσέξτε μόνο θέματα συνεργασιών και διαπροσωπικών σχέσεων, όπου τις αποφάσεις που θα πάρετε στους σημαντικούς αυτούς τομείς να τις αφήσετε για λίγο αργότερα. Η αλήθεια είναι ότι θα αισθάνεστε μια εσωτερική ένταση, που δεν πρέπει να τη βγάλετε προς τα έξω. Διοχετεύστε τη λοιπόν σε πράξεις δημιουργικότητας.  Κάποια έσοδα που περιμένατε αλλά και έξτρα έσοδα θα λάβετε τις ημέρες αυτές, όπου θα μετριάσουν τα άγχη σας, ενώ ο έρωτας χτυπά κρυφά και μυστικά. 

*Αιγόκεροι, λίγο παραπάνω παραπονιάρηδες και απαιτητικοί από τους ανθρώπους που ζουν μαζί σας, θα είστε τις ημέρες αυτές, βγάζοντας παράλληλα κάποια καταπιεσμένα απωθημένα από μέσα σας με ένταση. Τομείς όπως η οικογένεια και η προσωπική σας ζωή, σας βρίσκουν ανικανοποίητους και θα αντιδράτε, θέλοντας να σταματήσετε να πέφτετε σε άνυδρο τοπίο, δίχως όμως να έχετε σκεφτεί ακόμα το επόμενο σχέδιο που θα αλλάξει αυτή την κατάσταση. Κρατήστε λοιπόν χαμηλούς τόνους κι ελέγξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί μπορεί να πείτε και να κάνετε πράγματα που λίγο αργότερα θα τα μετανιώσετε. Από τα μέσα πάντως της εβδομάδας, θα αρχίσετε να νιώθετε κάπως καλύτερα ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μία σπουδαία οικονομική πρόταση.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, μπορεί η εβδομάδα αυτή να ξεκινάει για εσάς με μία δυσθυμία που θα αγγίζει και τα όρια της απαισιοδοξίας, σύντομα όμως θα καταφέρετε να αντιδράσετε σε όλο αυτό τον αρνητισμό και θα αναζητήσετε τις μικρές χαρές που δίνουν αξία στην καθημερινότητά σας. Με τη διάθεση αυτή και με  επαφές που θα κάνετε με ανθρώπους που σκέφτονται θετικά και που μπορούν να εξακολουθούν να ονειρεύονται, αλλάζει η ψυχολογία σας. Θα αισθανθείτε καλύτερα συναισθηματικά και θα προσπαθήσετε να αναστρέψετε το κλίμα γύρω σας, παρασύροντας ακόμα και τους ανθρώπους που ζουν μαζί σας, σε δημιουργικές σκέψεις,πράξεις  και όμορφες στιγμές. Θα δεχτείτε μία δημιουργική πρόταση ή ιδέα. 

*Σκορπιοί, κάποια θέματα που χρειάζεται να διευθετηθούν άμεσα και αφορούν την καθημερινότητά σας, θα σας αγχώνουν τις πρώτες ημέρες τις εβδομάδας. Από την άλλη πλευρά, καθυστερήσεις και αναβολές που αφορούν την εξέλιξη κάποιων σημαντικών στόχων σας, θα σας φορτώνουν με εκνευρισμό, ενώ θέματα επαγγελματικά και οικονομικά θα σας βάλουν στη διαδικασία, να αναζητήσετε διαφορετικές λύσεις από αυτές που υπολογίζατε. Ευτυχώς που από τα μέσα αυτής της εβδομάδας η διάθεσή σας να απαλλαγείτε από την κατήφεια και την ανασφάλεια γίνεται πιο θετική κι αφήνετε πίσω αρνητικές σκέψεις δίνοντας περισσότερη σημασία στα μικρά αλλά σπουδαία πράγματα που κάνουν καλύτερη τη καθημερινότητα. 

*Λέοντες, το κλίμα κατήφεια και ανασφάλειας θα υποχωρήσει τις μέρες αυτές, γιατί εσείς πρώτοι θα πάρετε την πρωτοβουλία να το αντιστρέψετε, τόσο μέσα σας, όσο και στο περιβάλλον που ζείτε ή εργάζεστε. Αυτοσχεδιάζετε με δημιουργική διάθεση, αποφεύγετε να εκτίθεστε συναισθηματικά, σε αρνητικές ειδήσεις και μηνύματα και ξεπερνάτε φόβους και ανασφάλειες που προέρχονται από τις οικονομικές και εργασιακές συνθήκες που επικρατούν. Αφήνετε για λίγο πίσω έννοιες και προβληματισμούς και θα απασχοληθείτε με τα μικρά αλλά σημαντικά πράγματα της καθημερινότητας που σας ευχαριστούν. Ευχάριστες επαφές και επικοινωνίες σας φέρνουν νέα από ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε και σας χαροποιούν. 

*Υδροχόοι, μια ευχάριστη και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινάει για σας. Έμπνευση θα μπορέσετε να πάρετε από πολλά πράγματα, ενώ θα γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς. Δεν αποκλείονται διαδικτυακοί έρωτες να χτυπήσουν την πόρτα της καρδιάς σας, ή εσείς να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη. Σχέσεις που στο παρελθόν είχαν διαταραχθεί, τώρα θα βρείτε την αφορμή να τις αποκαταστήσετε. Ενώ θα μάθετε ευχάριστα νέα για κάποιους ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό και που υπήρξαν σημαντικοί για τη ζωή σας. Με περίσσια ενεργητικότητα θα γίνετε πιο δημιουργικοί και θα βρείτε γόνιμο έδαφος στο να καλλιεργήσετε κάποιες ιδέες σας.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, αξιοποιείστε την εβδομάδα αυτή το έμφυτο επικοινωνιακό σας ταλέντο, βγαίνοντας έτσι από την κατήφεια και το άγχος που μπλοκάρει τη σκέψη σας. Μηνύματα ειδήσεις και τηλεφωνήματα, επαφές διαδικτυακές, θα σας δώσουν ιδέες, θα εμπλουτίσετε τις γνωριμίες σας, θα συμμετάσχετε σε συντροφιές όπου θα μοιραστείτε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας. Όλο αυτό θα σας βάλει στη διαδικασία να ξεκολλήσετε από την απαισιοδοξία, να σκεφτείτε θετικά και να βιώσετε πιο μπορετά, τις στιγμές της απομόνωσης. Τώρα θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας, να αναζητήσετε επαγγελματικές συνεργασίες κι εάν το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση να γνωρίσετε κι ένα νέο έρωτα. 

*Τοξότες, η αλήθεια είναι, ότι είστε από εκείνους που αισθάνεστε εντονότερα  την κατάσταση του εγκλεισμού σε σχέση με τους άλλους. Άνθρωποι εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί, θα νιώθετε ψυχολογικά εγκλωβισμένοι και θα καταπιέζεστε υπέρμετρα με την κατάσταση αυτή, ειδικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Προσπαθήστε να βρείτε ξανά την αισιοδοξία σας, αυτοσχεδιάστε ακόμα και από κει που βρίσκεστε, επικοινωνήστε με κόσμο έστω και μέσα από το διαδίκτυο. Αποδεχτείτε προτάσεις που θα σας γίνουν περί τα μέσα των ημερών. Πείτε ναι σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε περιβάλλον. Αξιοποιείστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, φτιάχνοντας διαδικτυακές συντροφιές. 

*Παρθένοι, η ψυχολογίας σας ενισχύεται θετικά την εβδομάδα αυτή και αποφασίζετε να δώσετε αξία σε μικρά πρακτικά πράγματα, που κάνουν ομορφότερη την καθημερινότητα. Γίνεστε πιο δοτικοί και θα προσπαθήσετε να διώξετε από το περιβάλλον σας την κατήφεια και την απαισιοδοξία που επικρατεί. Η στάση σας αυτή, θα εμψυχώσει όλους όσους αγαπάτε και νοιάζεστε και το κλίμα που θα επικρατήσει, θα είναι αγάπης και αγκαλιάς. Βέβαια προσέξτε μήπως κάποιες στιγμές ίσως να γίνετε παραπάνω προστατευτικοί με τους άλλους, με αποτέλεσμα να τους κάνετε να αισθάνονται ότι καταπιέζονται. Αξιοποιείστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα επαγγελματική συνεργασία.

*Ιχθύες, δεν είναι άσχημες οι επόμενες ημέρες για εσάς, ενώ επικοινωνιακά, θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποιους στόχους και φιλοδοξίες σας. Άλλωστε το διαδίκτυο μπορεί να σας φέρει σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους, που θα τους ενδιαφέρει να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις προοπτικές σας. Όσο και αν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι, μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα να σας κυριεύουν. Αποφύγετε ανθρώπους που είναι ευεπηρέαστοι στους φόβους και στις ανασφάλειες που καλλιεργούνται τις μέρες αυτές. Κάντε τη φαντασία σας πιο δημιουργική. Αποφύγετε να ανακαλείτε μνήμες που σας πλήγωσαν και προέρχονται από το παρελθόν. Κοιτάξτε μπροστά με έμπνευση και αισιοδοξία.

/p>

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό