13.2 C
Athens
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Astro-Μηνύματα από 5/4 – 12/4/2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσο και αν βρίσκεστε σε κατάσταση περιορισμών, περιορίστε την επαφή σας με οτιδήποτε σας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα γεμάτα φόβους και ανασφάλειες και δείτε το σαν ευκαιρία στο να αναπτύξετε μια πιο δημιουργική πλευρά του εαυτού σας.

Βάλτε σε εφαρμογή κάποιες ιδέες που άλλοτε λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, δεν μπορέσατε να εφαρμόσετε. Διαβάστε βιβλία, ζωγραφίστε επικοινωνήστε με πραγματικό ενδιαφέρον τόσο σε εκείνους που αγαπάτε, όσο και με άλλους ανθρώπους που βρίσκονται μακριά από εσάς.

Είναι λογικό να υπάρχουν καταπιεσμένα απωθημένα μέσα σας αλλά προσέξτε μη τα βγάζετε στο περιβάλλον σας με τρόπο απόλυτο και παρορμητικό, ειδικά τις πρώτες δύο μέρες της εβδομάδας. Ενώ παράλληλα δοκιμάζεται το “εμείς και οι άλλοι” σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων.

Προσπαθήστε να δείχνετε περισσότερη κατανόηση και όχι τους καταπιεσμένους πόθους σας, ή τον εγωισμό σας. Αν πάλι θέλετε να ξεκαθαρίσετε τη ζωή σας από σχέσεις που νοσούν, αφήστε το για το τέλος της εβδομάδας που η σκέψης σας θα είναι πιο ευθύκριτη.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, μπορεί να είστε περιορισμένοι την εποχή αυτή, δε θα λείψουν όμως και κάποιες ενδιαφέρουσες επικοινωνίες ή επαφές την εβδομάδα αυτή. Μία καλή είδηση που θα λάβετε, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας εμψυχώσει ώστε να ονειρευτείτε εκ νέου. Αποφύγετε παρορμητικά έξοδα. Ίσως χρειαστεί να δοκιμαστούν κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες σας για να καταλάβετε την αξία που έχουν ή δεν έχουν στη ζωή σας. Ενώ ευνοείται η διερεύνηση νέων συνεργασιών. Καινούργιες φιλίες. 

*Ζυγοί, κάποιοι στόχοι σας τώρα θα δείτε ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να δρομολογούνται, ενώ δε θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σας. Η διάθεσή σας θα γίνεται πιο δημιουργική, ενώ θα βάλετε σε εφαρμογή κάποιες ιδέες σας. Βέβαια θα υπάρξουν και κάποιοι άνθρωποι που αγαπάτε και ίσως να σας απογοητεύσουν με τη συμπεριφορά τους. Προσπαθήστε να μην καταβάλλεστε από το άγχος γιατί αυτό, μπορεί να το εκφράσετε ψυχοσωματικά. Ονειρευτείτε!!!

*Καρκίνοι, τα οικονομικά και η διαχείρισή τους θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή. Κάποιες εκκρεμότητες ίσως να σας αγχώσουν και να σας κάνουν να πιέσετε κάποιες καταστάσεις που παραμένουν στάσιμες. Προσέξτε τον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Σε ότι αφορά τα αισθηματικά ή ερωτικά σας ζητήματα, διεκδικείστε τα με διπλωματικό τρόπο. Οικογενειακό περιβάλλον ή εργασιακό, θα λειτουργεί επάνω σας χειριστικά. Αποτρέψτε το.

*Αιγόκεροι, ο τομέας της εργασίας και η έλλειψη ευκαιριών στο να ενισχύσετε τα έσοδά σας, σας βάζει σε μια αγχωτική διαδικασία, να δοκιμάσετε μια διαφορετική διαχείριση των οικονομικών σας,προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Αντί λοιπόν να τα βλέπετε όλα αρνητικά, ίσως τώρα να βρείτε περισσότερο χρόνο στο να ονειρευτείτε, ποιος θα ήταν ο επόμενος ουσιαστικός στόχος της ζωής σας και να τον δρομολογήσετε, μόλις αρθούν οι περιορισμοί που υπάρχουν σήμερα.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, με αμφίθυμη συμπεριφορά σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή και ενώ είστε άνθρωποι με πράο χαρακτήρα και συμπεριφορά, ίσως τώρα να εκφραστείτε με περισσότερη ένταση απέναντι στους άλλους. Απρόβλεπτες καταστάσεις και γεγονότα που βγαίνουν στην καθημερινότητά σας θα σας αναστατώσουν, σε μια εποχή, που έχετε ήδη κουραστεί από τις ανατροπές που σας συμβαίνουν. Περιορίστε τα νεύρα ή το θυμό σας γιατί κινδυνεύετε από απροσεξία να πάθετε μικροατυχήματα. 

*Σκορπιοί, πιέσεις θα δεχτείτε από την οικογένεια και το περιβάλλον του σπιτιού και ίσως σας προβληματίσει η περίπτωση κάποιου δικού σας ανθρώπου. Κατευνάστε την εσωτερική ένταση που σε κάποιες στιγμές θα σας κατακλύζει. Διαχειριστείτε την έκφρασή σας, γιατί μπορεί να επιφέρει ρίξεις με ανθρώπους που δε θα θέλατε να μηδενίσετε τη σχέση σας. Αποφύγετε να τονίζετε μέσα σας αρνητικά συναισθήματα, όπως της λύπης και της απογοήτευσης. Βάλτε σε εφαρμογή τις δημιουργικές σας ιδέες. 

*Λέοντες, ύστερα από τις υπέρμετρες προσπάθειες που έχετε κάνει σε επίπεδο καριέρας και εργασία, τώρα θα δείτε κάποιες εξελίξεις που περιμένατε να μπαίνουν στον πάγο, με αποτέλεσμα συναισθηματικά, όλο αυτό να το βιώνετε με υπερένταση. Προσέξτε γιατί μπορεί με τη συμπεριφορά σας να έρθετε σε ρίξεις με ανθρώπους που έχετε σχέσεις και συνεργασίες σοβαρού επιπέδου. Υπάρχουν ακόμα ομάδες ανθρώπων που θα σας υποστηρίξουν, απλά πρέπει να γίνετε πιο συνεργάσιμοι. 

*Υδροχόοι, δώστε τώρα μεγάλη σημασία σε όλους σχεδόν τους σοβαρούς τομείς της ζωής σας, που σχετίζονται με θέματα υγείας, διαπροσωπικών αλλά και επαγγελματικών σχέσεων. Μη μεταφέρετε όλα όσα σας συμβαίνουν στο σπίτι και στην οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε εξαιτίας αυτών των πιέσεων, ψυχοσωματικά προβλήματα. Φροντίστε παράλληλα να είστε καθόλα νομότυποι. Αποφύγετε τις εντάσεις με συγγενείς. Μην εξιδανικεύετε προτάσεις ανθρώπους και καταστάσεις.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, κάπου εδώ θα βάλετε ένα όριο στην κατήφεια και σε ότι δρα αρνητικά και σας χαλάει τη διάθεση, οπότε την εβδομάδα αυτή, παίρνετε το πράγμα αλλιώς. Φροντίζετε τον εαυτό σας, κάνοντάς του κάποια χατίρια που άλλοτε τα παραβλέπατε στο όνομα των αναγκών των άλλων. Επικοινωνιακά, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που ζουν ακόμα και μακριά, ή με κάποιους που περιορίζονταν οι επαφές σας σε τυπικά πλαίσια. Έχετε ανάγκη να χαρείτε και θα φέρεστε με περισσότερη εσωστρέφεια.

*Τοξότες, με μεγαλύτερη αποδοχή από τους άλλους, το διάστημα αυτό θα κάνετε καινούργιες επαφές και γνωριμίες, όσο και αν περιορίζεστε στον τομέα αυτό. Θα καταφέρετε να ρυθμίσετε κάποιες εκκρεμότητες που μέχρι σήμερα σας αγχώνουν. Προσπαθήστε να γίνετε πιο οργανωτικοί στην καθημερινότητά σας. Προς το τέλος των ημερών, γίνεστε δυνατοί σε επικοινωνιακό επίπεδο και καταφέρνετε να περάσετε τις θέσεις σας. Ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. 

*Παρθένοι, η αλήθεια είναι ότι έχετε αρχίσει να φορτώνεστε με περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα που δε σας αναλογούν, αλλά το επιβάλλουν οι καταστάσεις που ζούμε. Από την άλλη μεριά, εσείς είστε από εκείνους που θα καταφέρετε τελικά να συνδυάσετε κάποια “θέλω” σας με όλα τα παραπάνω. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις προστριβές ιδίως στο εργασιακό σας περιβάλλον τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Δείξτε προσοχή στα μικροατυχήματα σε στιγμές αφηρημάδας ή έντασης.

*Ιχθύες, με αμφιθυμία και πεσμένη ψυχολογία ξεκινάει για σας η εβδομάδα αυτή. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια διάφοροι φόβοι και φοβίες που συντηρείτε μέσα σας καιρό και να βιώσετε το σήμερα με υπέρμετρη ανασφάλεια. Δυσκολίες συνεννόησης, μπορεί να αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας με τα αδέρφια και κάποιους συγγενείς. Καθυστερήσεις εσόδων από τρίτους, όπως ενοίκια κτλ, θα σας βάλουν στη διαδικασία να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Βρίσκουν αποδοχή οι ιδέες και το έργο σας.

Από την Μελίνα Φώφη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό