27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Asteras Aktor: Στην Τρίπολη ο Άνταμ, είδε το φιλικό με τον Λεβαδειακό 

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάρτιν Άνταμ βρίσκεται στην Τρίπολη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Asteras Aktor και μάλιστα είδε από κοντά το φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Ο Asteras Aktor είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του αντικαταστάτη του Χουάν Μιριτέλο. Εκλεκτός των Αρκάδων είναι ο Μάρτιν Άνταμ, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται αυτές τις ώρες στην Τρίπολη.

Όπως προκύπτει ο διεθνής Ούγγρος σέντερ φορ έδωσε το παρών στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” το απόγευμα του Σαββάτου (20/7) και παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο της φιλικής ισοπαλίας με τον Λεβαδειακό.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται, άνευ απροόπτου να ολοκληρωθεί η υπόθεση του Άνταμ, η οποία ακόμα δεν έχει τελειώσει τυπικά.

Στην πατρίδα του έχει παίξει σε Βασάς, Καποβάρ, Πακσί και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Ουλσάν της Κορέας (67 συμμετοχές, 24 γκολ, 9 ασίστ). Με το εθνόσημο της χώρας του έκανε 24 συμμετοχές.

Μετά και την ολοκλήρωση της απόκτησης του αντί-Μιριτέλο ο Asteras Aktor θα εστιάσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Θυμίζουμε πως στο Gazzetta διαβάσατε πως «παίζουν» οι περιπτώσεις των Μαρκ Ταμάς – Σιμόν Ντελί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό