13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Assassin’s Creed II, Child of Light και Rayman Legends ξανά δωρεάν για όποιον δεν πρόλαβε!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν για κάποιον λόγο δεν προλάβατε τα δωράκια της Ubisoft τις προηγούμενες εβδομάδες, τώρα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία για να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν και να κρατήσετε για πάντα δικά σας τα Assassin’s Creed II, Rayman Legends και Child of Light.

Η εταιρεία προσφέρει και πάλι τα τρία προαναφερθέντα games εντελώς δωρεάν σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας Uplay, αρκεί να προλάβουν να τα προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους από σήμερα 1 Μαΐου έως τις 5 Μαΐου 2020.

Το Assassin’s Creed 2 κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2009 και θεωρείται ένα από τα καλύτερα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς.

Το Rayman Legends είναι το πέμπτο παιχνίδι της σειράς platform που κυκλοφόρησε το 2013 ως sequel του Rayman Origins.Υποστηρίζει co-op έως 4 παικτών και προσφέρει 120+ πίστες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται 40 remastered πίστες του Origins.

Το Child of Light είναι ένα turn-based RPG που βασίζεται στη gaming μηχανή Ubi Art Framework (όπως τα Rayman Origins και Rayman Legends), όπου ο παίκτης διαχειρίζεται την Aurora και έχει στόχο να σώσει το βασίλειο της Lemuria από τις σκοτεινές δυνάμεις.

Μπορείτε να βρείτε τα δωρεάν παιχνίδια της Ubisoft από εδώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό