16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Assassin’s Creed: Ανακαλύψτε την αρχαία Ελλάδα εντελώς δωρεάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ubisoft κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού αποφάσισε να δώσει αρκετά δωρεάν παιχνίδια προκειμένου ο κόσμος που βρίσκεται σε καραντίνα να περάσει ευχάριστα την ώρα του.

Και η Ubisoft δεν φαίνεται να είναι έτοιμη να σταματήσει. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να επισκεφτούν και να ανακαλύψουν την Αρχαία Ελλάδα και την Αρχαία Αίγυπτο από τα Assassin’s Creed Odyssey και Assassin’s Creed Origins αντίστοιχα.

Μέχρι τις 21 Μαΐου μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τα Discovery Tour: Ancient Greece και Discovery Tour: Ancient Egypt για τον υπολογιστή μέσω Uplay.

Μέσω του “Discovery Tour” μπορείτε να περιηγηθείτε στην Αρχαία Ελλάδα του Odyssey ή αντίστοιχα στην Αρχαία Αίγυπτο του Origins, αφού αφαιρεί εντελώς το σενάριο και τους εχθρούς από το παιχνίδι. Μοναδικός στόχος είναι η ξενάγηση στην τότε εποχή και στους πανέμορφους ψηφιακούς κόσμους που δημιούργησαν οι ομάδες της Ubisoft.

Η εμπειρία στην Αρχαία Ελλάδα περιλαμβάνει 30 ξεναγήσεις, οι οποίες εστιάζουν στις διάσημες πόλεις, την καθημερινή ζωή, τις μάχες και τον πόλεμο, την πολιτική και την φιλοσοφία, την τέχνη, την θρησκεία και φυσικά την μυθολογία.

Οι ξεναγοί σας σε αυτό το ταξίδι θα είναι ιστορικά πρόσωπα όπως ο Λεωνίδας ή ο Ηρόδοτος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό