19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ASBIS SERVERS στον επίσημο κατάλογο της πλατφόρμας Microsoft Azure

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ASBISc Enterprises Plc, ένας από τους κορυφαίους διανομείς προϊόντων πληροφορικής και CE σε αγορές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και της Αφρικής και παραγωγός των δικών της εμπορικών σημάτων – Prestigio, Canyon και Perenio, ολοκλήρωσε τη διαδικασία πιστοποίησης των server της στην πλατφόρμα Microsoft Azure, προσφέροντας μια σειρά από cloud υπηρεσίες. Με αυτή την συνεργασία η ASBIS στοχεύει να αναπτύξει περεταίρω την παροχή επιχειρηματικών λύσεων.

Στον επίσημο κατάλογο της πλατφόρμας Microsoft Azure cloud, υπάρχουν ήδη πέντε ASBIS servers  που βασίζονται σε στοιχεία της Intel. Όλα πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις της Microsoft, ακόμα μία επιβεβαίωση της αξιοπιστίας και της υψηλής απόδοσής τους, καθώς και συμβατότητας τους με τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft.

Οι ASBIS servers θα δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες να μεταφέρουν δεδομένων αποθηκευμένα σε cloud, χάρη στο οποίο οι εργαζόμενοι θα μπορούν να έχουν ασφαλή και αποτελεσματική πρόσβαση σε δεδομένα που τοποθετούνται σε περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την συγκεκριμένη εταιρεία.

Ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής στην ASBIS KYPROS LTD, σχολίασε: «Προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, επεκτείνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας για να τους βοηθήσουμε να περάσουν ομαλά σε ψηφιακό μετασχηματισμό. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας που είναι απαραίτητη η πρόσβαση σε ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να εργάζονται εξ αποστάσεως. Οι διακομιστές μας είναι ένα παράδειγμα. Έχουν υποβληθεί σε σύστημα πιστοποίησης της Microsoft, πράγμα που σημαίνει ότι είναι συμβατά με τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες και προϊόντα της Microsoft.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό