16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Apple Watch Pro: Το Extreme Sports Model ίσως αγγίξει τα 1.000 δολάρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Το φημολογούμενο high-end μοντέλο Apple Watch για extreme sports θα μπορούσε να κοστίζει περίπου 999 $, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Στο τελευταίο Power On, ο Gurman συγκρίνει το φημολογούμενο premium watch με το τρέχον Apple Watch Edition από τιτάνιο 45 mm, που ξεκινά από 849 $.

“Δεδομένου ότι το νέο high-end Apple Watch θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, νέους αισθητήρες και υλικά ανώτερης ποιότητας, δεν θα εκπλαγώ αν ξεκινά από 900 έως 999 $, την αρχική τιμή ενός iPhone 13 Pro. Απέχουμε μόνο μερικούς μήνες για να μάθουμε πού ακριβώς προσγειώνεται η Apple”, σημείωσε.

Ο Gurman συγκρίνει το Apple Watch με αυτό που πιστεύει ότι θα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του, το Samsung Watch Pro 5. Aυτό έχει ήδη διαρρεύσει και αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα. Η έκδοση “Pro” της Samsung θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία από τα τυπικά μοντέλα, καθώς και θήκη από τιτάνιο και πιο στιβαρό σχεδιασμό. Ωστόσο, το ακριβότερο μοντέλο των 44 χιλιοστών με LTE, αναμένεται να έχει περίπου τη μισή τιμή από το φημολογούμενο ρολόι της Apple.

Απευθυνόμενο σε αθλητές, πεζοπόρους και άλλους που αντιμετωπίζουν πιο ακραίες συνθήκες κατά τη διάρκεια της άσκησης, το νέο Apple Watch θα διαθέτει LTE, μεγαλύτερη οθόνη και μεταλλικό περίβλημα που μπορεί να αντισταθεί καλύτερα στην κακοποίηση. Ο Gurman προτείνει μερικά πιθανά ονόματα για τη νέα συσκευή – Apple Watch Extreme, Apple Watch Max, Apple Watch Explorer Edition – αλλά προβλέπει ότι τελικά θα υιοθετήσει το όνομα «Pro».

Η οθόνη θα έχει σχεδόν 2″ διαγώνια, πιο ανθεκτική στη θραύση και με μεγαλύτερη μπαταρία για να αντέχει περισσότερη ώρα προπόνησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό