19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Apple “Unleashed” event: Πώς να το παρακολουθήσετε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple διοργανώνει την επόμενη μεγάλη εκδήλωση σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδας. Η εκδήλωση έχει τον τίτλο “Unleashed”. Ενώ δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι τι θα κυκλοφορήσει η Apple, ο σχεδιασμός με διάστικτες γραμματοσειρές στην πρόσκληση θα μπορούσε να είναι μια υπόδειξη για τις οθόνες miniLED υψηλότερης ανάλυσης που αναμένονται για τα νέα MacBook Pros.

Και πιθανώς (τελικά) η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει και νέα AirPods. Φαίνεται επίσης πιθανό ότι θα έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το macOS Monterey, το οποίο ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με το iOS 15 και το iPadOS 15, αλλά παραμένει σε έκδοση beta. Οι φημολογίες έχουν επίσης προβλέψει το τέλος του Touch Bar.

Τι ώρα είναι το event της Apple

Μπορείτε να συντονιστείτε στη ζωντανή ροή, η οποία ξεκινά στις 10 π.μ. PT / 1PM ET τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου. Εάν χάσετε τη ζωντανή ροή, πιθανότατα θα μπορείτε να το δείτε σε επανάληψη μετά την ολοκλήρωση του.

Που μπορείς να το δεις

Η Apple φιλοξενεί τη ροή στον ιστότοπό της και τη μεταδίδει επίσης στο YouTube. Η ροή YouTube είναι ενσωματωμένη παραπάνω για τη διευκόλυνσή σας.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό