28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Apple: Moιράστηκε το χρονοδιάγραμμα για τo WWDC 2024 – Πότε θα ανακοινωθεί το iOS 18

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα που έχει ετοιμάσει για το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.

Tο WWDC περιλαμβάνει πάντα μια κεντρική ομιλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. ώρα Ειρηνικού. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει εκεί τα iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, tvOS 18, watchOS 11 και visionOS 2.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Platforms State of the Union και τα Apple Design Awards, τα οποία συνήθως πραγματοποιούνται την ίδια ημέρα.

-10:00 π.μ. PDT – Apple Keynote, το οποίο παρέχει μια πρώτη ματιά στις «πρωτοποριακές ενημερώσεις» που έρχονται στις πλατφόρμες της Apple αργότερα μέσα στο έτος.

-1:00 μμ. PDT – Platforms State of the Union, το οποίο θα κάνει μια βαθύτερη βουτιά στις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε iOS, iPadOS, macOS, tvOS, ‌visionOS‌ και watchOS, καθώς και σε νέα εργαλεία που θα ενδυναμώσουν περαιτέρω τους προγραμματιστές της Apple.

Η κεντρική εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για streaming στον ιστότοπο της Apple, στην εφαρμογή Apple Developer, στην εφαρμογή Apple TV και στο YouTube. Το Platforms State of the Union θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή Apple Developer και στον ιστότοπο Apple Developer.

Ένας επιλεγμένος αριθμός προγραμματιστών έχει προσκληθεί σε ένα πάρτι προβολής στην πανεπιστημιούπολη του Apple Park στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια. Aυτοί θα μπορούν να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία και την κατάσταση της πλατφόρμας της Ένωσης δια ζώσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας WWDC, η Apple φιλοξενεί διαδικτυακά εργαστήρια και συζητήσεις για προγραμματιστές για να λάβoυν συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή των νέων λειτουργιών που σχεδιάζει να ανακοινώσει η Apple στο WWDC, καθώς και περισσότερες από 100 τεχνικές συνεδρίες από μηχανικούς, σχεδιαστές και άλλους ειδικούς της Apple.

Η Apple συνιστά στους προγραμματιστές να κάνουν λήψη της εφαρμογής Apple Developer για να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του WWDC.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό