22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Apple iPhone 16 Pro Max: Δείτε το σε hands-on βίντεο στην απόχρωση Desert Titanium

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το iPhone 16 Pro Max σε ένα νέο χρώμα, που φημολογείται ότι θα ονομάζεται Desert Titanium.

Υπήρχαν κάποιες εικασίες ότι θα έχει μια χρυσαφένια απόχρωση, αλλά σύμφωνα με ένα βίντεο που διέρρευσε, η συσκευή είναι σίγουρα καφέ, όχι χρυσή.

Αυτό που εξετάζουμε είναι πιθανότατα ένα ομοίωμα και όχι η πραγματική συσκευή, αλλά παρόλα αυτά, το χρώμα είναι σύμφωνο με τις φωτογραφίες της πραγματικής ζωής που είδαμε προηγουμένως.

Τώρα, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιο θα είναι το όνομα αυτού του χρώματος ήρωα, επειδή οι φήμες υποδηλώνουν είτε Έρημο είτε Χρυσό . Ακούσαμε επίσης αναφορές για το Rose (το οποίο είναι συνήθως μια ροζ απόχρωση), αλλά οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα ξέρουμε με βεβαιότητα μέχρι να ξεκινήσει η εκδήλωση της 9ης Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη κυκλοφορία της σειράς iPhone 16 έχει οριστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου. Απομένουν δέκα ημέρες μέχρι την εκδήλωση κατά την οποία αναμφίβολα θα ακούσουμε περισσότερες φήμες για το θέμα, αλλά όλα θα αποκαλυφθούν την Τρίτη μετά την επόμενη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό