31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά και το 13 ιντσών στα 5,1 χιλιοστά.

Αν αναρωτιόσασταν πώς θα τα πήγαιναν αυτά τα τάμπλετ σε ένα τεστ κάμψης, ο Zack στο κανάλι του JerryRigEverything στο YouTube δίνει την απάντηση.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι ξεκάθαρη, καθώς το iPad Pro 13″ έχει έναν άσσο στο μανίκι του. Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε.

Η Apple έχει συμπεριλάβει ένα ειδικό εξάρτημα στο εσωτερικό για να βοηθήσει με την ακαμψία και λειτουργεί καλά – όταν προσπαθείτε να λυγίσετε το iPad σε «λειτουργία οριζόντιου προσανατολισμού», όπως ήταν. Ενώ λυγίζει, δεν σπάει.

Ωστόσο, αν το λυγίσετε σε «λειτουργία πορτρέτου», δυστυχώς αυτή η ειδική πλάκα δεν μπορεί να κάνει τίποτα, και έτσι ο χώρος μέσα στη θύρα USB-C γίνεται ο πιο αδύναμος κρίκος και η οθόνη του iPad σπάει κοντά του.

Ωστόσο, για μια συσκευή πάχους 5,1 mm, αυτή η απόδοση είναι εξαιρετική. Όπως προτείνει ο Zack, για την επόμενη γενιά η Apple θα μπορούσε να προσθέσει μια νέα πλάκα στο εσωτερικό, που θα κάθεται παράλληλα με το κάτω μέρος όπου βρίσκεται η θύρα USB, για να λύσει το πρόβλημα που έχει το τρέχον μοντέλο.App

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό