35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Apple Intelligence: Επίσημο βίντεο παρουσιάζει κάποιες ενδιαφέρουσες νέες λειτουργίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Apple Intelligence παρουσιάστηκε από την Apple χθες κατά τη διάρκεια του WWDC Keynote και αποκαλύφθηκε πως αφορά τα  iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max από τα υπάρχοντα μοντέλα.

Θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις νέες λειτουργίες που βασίζονται σε AI στο iOS 18 που πραγματικά οδηγούν το iPhone σε άλλο επίπεδο δυνατοτήτων.

Το Apple Intelligence θα βρίσκεται σε iPhone, iPad και Mac. Έτσι, εάν γράφετε ένα email, μπορείτε, με ένα πάτημα, να αλλάξετε τον τόνο του γράμματός σας για να ακούγεται πιο επαγγελματικό, φιλικό ή συνοπτικό. Και μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε από το Apple Intelligence να διορθώσει το email σας εξετάζοντάς το για γραμματική και πολλά άλλα.

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα TL;DR που να περιλαμβάνει τα βασικά σημεία της επιστολής σας. Το Apple Intelligence χρησιμοποιεί επίσης μια δυνατότητα που ονομάζεται Ειδοποιήσεις προτεραιότητας, η οποία χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να τοποθετήσει τις πιο σημαντικές προσωπικές σας ειδοποιήσεις στην κορυφή της στοίβας.

Το Genmoji είναι η νέα μηχανή δημιουργίας emoji που δημιουργεί ένα emoji με βάση αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε ακόμη και να πληκτρολογήσετε κάτι γελοίο όπως το Squirrel DJ και να χρησιμοποιήσετε ένα Genmoji. Το βίντεο δείχνει πώς το Image Playground σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα ξεκινώντας με μια λέξη. Σε αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποιείται “Rooftop” και μπορούν να προστεθούν και άλλες περιγραφικές λέξεις.

Στη συνέχεια επιλέγεται το στυλ της εικόνας και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κινούμενα σχέδια, σκίτσο ή εικονογράφηση. Επειδή το Apple Intelligence γνωρίζει ποιοι είναι οι άνθρωποι στη συλλογή φωτογραφιών σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα ενός ατόμου για μια ειδική περίσταση, όπως γενέθλια ή επέτειο.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της Apple Intelligence είναι το Image Wand. Αυτό μετατρέπει ένα πρόχειρο σκίτσο που έχετε σχεδιάσει σε μια προσεγμένη εικόνα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. Και με το Apple Intelligence, το Siri έχει «υπερφορτιστεί», λέει η Apple, ξεκινώντας με το λαμπερό φως γύρω από την άκρη της οθόνης που εμφανίζεται όταν έχει ενεργοποιηθεί ο εικονικός ψηφιακός βοηθός.

Με τη Φυσική Γλώσσα, η Siri ξέρει τι εννοείτε ακόμα κι αν μπερδευτείτε σε μια λέξη, και επίσης θυμάται τι έχετε πει, ώστε να μην χρειάζεται να συνεχίσετε να λέτε το όνομα ενός μέρους ή ενός ατόμου.

Με το Personal Context, το Siri μπορεί να διαβάσει το email, τα κείμενα, τις εφαρμογές ημερολογίου, τα μηνύματα και τις φωτογραφίες σας για να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε μια ερώτηση. Έτσι, αν ρωτήσετε τη Siri, “Τι ώρα προσγειώνεται η πτήση της μαμάς μου;” Η Siri ξέρει ήδη ποια είναι η μαμά σου και μπορεί να περάσει από τις άλλες εφαρμογές πριν βρει τις πληροφορίες πτήσης σε ένα email που σου έστειλε νωρίτερα.

Ο εικονικός ψηφιακός βοηθός θα λάβει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες πτήσης και θα σας τις στείλει σε μια ειδοποίηση. Ακολουθήστε το ρωτώντας “Ποια είναι τα σχέδια για το δείπνο μας;” και η Siri ξέρει ότι εννοείς σχέδια που έκανες για σένα και τη μαμά σου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό