16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Apple AR/VR headset: Θα παρέχεται hands-on demo

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple, στην εκδήλωση WWDC 2023 στο Apple Park, θα δώσει την ευκαιρία σε ορισμένους προγραμματιστές και συμμετέχοντες να δοκιμάσουν το νέο AR/VR headset, αφότου το ανακοινώσει, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Η εταιρεία κατασκεύασε μια νέα «δομή» στο campus του Apple Park που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ελεγχόμενες πρακτικές επιδείξεις. Ο χώρος δοκιμών βρίσκεται στα γήπεδα μπάσκετ, κοντά στο γυμναστήριο που είναι διαθέσιμο στους εργαζόμενους.

Θα δοθούν επιδείξεις σε μέλη των μέσων ενημέρωσης και ορισμένους προγραμματιστές στην εκδήλωση, αλλά αυτή η περιοχή θα χρησιμοποιηθεί για hands-on εμπειρίες όλο το καλοκαίρι. Η Apple μπορεί να προσκαλεί προγραμματιστές στο Apple Park σε συνεχή βάση για να τους επιτρέψει να δοκιμάσουν το headset για σκοπούς ανάπτυξης εφαρμογών.

It sounds like Apple will also have a hands-on area in the Steve Jobs Theater – open to developers — for after the keynote — in addition to headset building. The keynote will be played in the same spot as last year but there is a new shade to cover people and prevent sunburns. https://t.co/fuasZ1Cy8F

— Mark Gurman (@markgurman) June 2, 2023

Θα υπάρχει επίσης χώρος πρακτικής άσκησης στο Steve Jobs Τheatre για επιδείξεις υλικού μετά την κεντρική ομιλία. Eκεί θα γίνουν επιδείξεις του FaceTime σε VR, θα προβληθεί περιεχόμενο Apple TV+ και παιχνίδια. Οι πελάτες με παθήσεις όπως ημικρανίες, ίλιγγος, τραυματικές βλάβες στον εγκέφαλο θα προειδοποιούνται να μην χρησιμοποιούν τo headset.

Το AR/VR headset δεν θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά το WWDC αλλά αρκετούς μήνες μετά την παρουσίασή του. Η μαζική παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα λανσάρισμα ενόψει των εορτών του Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό