18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Apple AirPods Pro 2: Πήρε το πρώτο του firmware update

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ακουστικά Apple AirPods Pro 2 TWS κυκλοφόρησαν μόλις χθες και τώρα λαμβάνουν το πρώτο τους firmware update.

Το νέο υλικολογισμικό έχει τον αριθμό έκδοσης 5A377 και οι σημειώσεις έκδοσης αναφέρουν ότι συνοδεύεται από διορθώσεις σφαλμάτων και “άλλες βελτιώσεις”, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Οι ενημερώσεις υλικολογισμικού στα AirPods παραδίδονται συνήθως όταν φορτίζονται και στην περιοχή Bluetooth του iPhone, του iPad ή του Mac σας και δεν υπάρχει τυπικός τρόπος να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις με μη αυτόματο τρόπο.Άρα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να φτάσει η ενημέρωση σε εσάς.

Ωστόσο, εάν δεν γνωρίζετε ποιο υλικολογισμικό διαθέτουν τα AirPods σας, βεβαιωθείτε ότι το iPhone/iPad σας εκτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση λειτουργικού συστήματος, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και κατευθυνθείτε στο Bluetooth > AirPods. Τώρα πατήστε στο κουμπί “Περισσότερες πληροφορίες” που υποδηλώνεται με “i” και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα “Πληροφορίες” για να βρείτε την έκδοση υλικολογισμικού.

Σε Mac, κάντε κλικ στο λογότυπο της Apple από το μενού και επιλέξτε “Πληροφορίες συστήματος”. Τώρα κάντε κλικ στο “Bluetooth” και αναζητήστε την έκδοση υλικολογισμικού κάτω από τα AirPods σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό