25.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Apple: Φέρεται να ετοιμάζει laptop με foldable οθόνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πηγές από τη Νότια Κορέα θέλουν την Apple να ετοιμάζει ένα laptop με foldable οθόνη. Η εταιρεία προφανώς βρίσκεται σε συζητήσεις με προμηθευτές για την κυκλοφορία ενός MacBook με foldable οθόνη. Μια τέτοια συσκευή από την Apple θα άλλαζε την αγορά οθονών αν γινόταν πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συσκευή θα κυκλοφορούσε το 2026, μετά την αποκάλυψη το 2025. Οι κορεάτες κατασκευαστές οθονών όπως η Samsung Display και η LG Display έχουν επενδύσει πολλά σε πάνελ OLED για laptop το τελευταίο χρονικό διάστημα, τώρα που η αγορά των smartphone είναι αρκετά κορεσμένη. Και οι δύο εταιρείες “συντονίζουν σχέδια ανάπτυξης και παραγωγής για foldable πάνελ OLED για laptop” καθώς η αγορά τους αυξάνεται.

Σύμφωνα με την πηγή της αναφοράς, τα μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης είναι βέβαιο ότι θα είναι πιο κερδοφόρα για τους κατασκευαστές πάνελ, παρόλο που είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν μεγάλες πυκνότητες pixel όσο μεγαλώνουν. Mια παραγγελία από την Apple για μεγάλα πάνελ θα ήταν μια τεράστια ευκαιρία για τους κατασκευαστές οθονών να κερδίσουν κάποια επιπλέον χρήματα στο εγγύς μέλλον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό