23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Apple: Ξεχωριστό – αφιέρωμα στον Steve Jobs για τα 10 χρόνια απο΄ τον θάνατο του

Ειδήσεις Ελλάδα

H Apple για να τιμήσει τα 10 χρόνια από τον θάνατο του Steve Jobs δημοσίευσε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο Celebrating Steve στην επίσημη ιστοσελίδα της και στο κανάλι της στο YouTube.

Η Apple αποτίει φόρο τιμής στον Steve Jobs με την ταινία, θέλοντας να γιορτάσει τη ζωή και το όραμα του. Το περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες και αποσπάσματα του Steve Jobs από όλη του τη ζωή – από τις πρώτες μέρες του στην Apple με τον συνιδρυτή του Steve Wozniak τη δεκαετία του 1970 έως την παρουσίαση του αρχικού iPhone το 2007.

Στο αναφέρεται ότι:

Ο Steve πίστευε ότι οι άνθρωποι με πάθος μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Μας προκάλεσε να δούμε τον κόσμο όχι για αυτό που ήταν, αλλά για αυτό που θα μπορούσε να γίνει. Βοήθησε πολλούς από εμάς να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες του εαυτού μας.

Ο Steve Jobs απεβίωσε στις 5 Οκτωβρίου 2011 σε ηλικία 56 ετών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό