30.2 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Apple ΑirPods: Φημολογείται ότι ετοιμάζει μοντέλο με ενσωματωμένες κάμερες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple φέρεται να φέρνει κάμερες στα AirPods, με τις φήμες να τη θέλουν να σκοπεύει να παράγει μαζικά ανανεωμένα ακουστικά με ενσωματωμένες κάμερες υπέρυθρης ακτινοβολίας έως το 2026.

Οι πληροφορίες έρχονται από μια νέα έκθεση του έγκυρου αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo. Οι κάμερες θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Apple να ενισχύσει τα τρέχοντα και μελλοντικά ακουστικά επαυξημένης πραγματικότητας με βελτιωμένες δυνατότητες χωρικού ήχου, έγραψε ο αναλυτής.

Επικαλούμενος μια έρευνα για την εφοδιαστική αλυσίδα, ο Kuo ανέφερε ότι ο συνδυασμός αυτών των βελτιωμένων buds με το Vision Pro θα μπορούσε να κάνει τη χωρική υπολογιστική εμπειρία της Apple πιο ζωντανή. Για παράδειγμα, «αν οι χρήστες γυρίσουν το κεφάλι τους για να κοιτάξουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μπορεί να τονιστεί η πηγή ήχου προς αυτή την κατεύθυνση», είπε ο αναλυτής.

Οι κάμερες υπερύθρων θα μπορούσαν να προσφέρουν άλλα προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς χειρονομιών “in-air” στα AirPods. Η μονάδα υπερύθρων θα μπορούσε να είναι παρόμοια με τον δέκτη που τροφοδοτεί τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου της Apple, FaceID.

Παράλληλα έχει γίνει λόγος για AirPods με δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας , αλλά η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει τέτοια λειτουργικότητα μέχρι σήμερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό