24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

App Store: Αύξηση τιμών σε 14 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι τιμές του App Store αυξάνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες 13 χώρες ολόκληρου του πλανήτη από τις 13 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα η Apple. Οι αλλαγές υλοποιούνται λόγω μετατοπίσεων φόρων και συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Οι τιμές αγοράς εφαρμογών και εντός εφαρμογής στην Κολομβία, την Αίγυπτο, την Ουγγαρία, τη Νιγηρία, τη Νορβηγία, τη Νότια Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο θα αυξηθούν, ενώ αντίθετα στο Ουζμπεκιστάν θα μειωθούν λόγω της πτώσης κατά 3% του φόρου προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ). Οι τιμές στην Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, τη Σιγκαπούρη και τη Ζιμπάμπουε δεν αλλάζουν, αλλά τα έσοδα θα προσαρμοστούν ελαφρώς λόγω αλλαγών στον ΦΠΑ.

Τον Δεκέμβριο, η Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της να παράσχει στους προγραμματιστές επιπλέον 700 πόντους τιμής για τις εφαρμογές του App Store, επιτρέποντας περισσότερες διακυμάνσεις στην τιμολόγηση του App Store. Η τιμή των εφαρμογών θα μπορεί να φτάνει τα 29 σεντς ή τα 10.000 δολάρια και αυτές οι αλλαγές πρόκειται να εφαρμοστούν για όλα τα app την άνοιξη του 2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό